Láttam a Diablo2-höz egy Bot programot hajdanán, mely úgy is tudott futni hogyha nem volt a képernyőn. Hogyan?
Én mikor "Botot csináltam" gyakorlatilag csak az egér a és billentyű mozgását tudtam manipulálni, vagyis ilyenkor nagyba ott kellett hogy legyen az "alany".
Kicsit összetett gondolom a kérdés, de kérlek hogy próbáljátok meg érthetően összefoglalni :)
köszi!
Bizonyos esetekben maguknak a programoknak, "kozvetlenul" is lehet kuldeni parancsokat/inputot.
Gondolom igy oldottak meg.
A Windows api-t erdemes ezugyben attanulmanyozni.
Képzeld el, hogy van egy programod ami kiszámolja x szám négyzetét. Van egy bot program ami bizonyos módszerekkel használni tudja a te programodban lévő funkciódat.
Most képzeld el azt, hogy van a Diablo 2 amiben van egy funkció ami vár egy x, y koordinátát és oda irányítja a karaktert. Ez a funkció meghívódik a megfelelő koordinátával amikor klikkelsz valahova. Ha ezt a funkciót egy külső programmal meghívód a játékon belül (remote thread, dll inject stb.) ugyan azt éred el mint ha klikkeltél volna.
Természetesen egy ilyennel régóta foglalkozó embernek ez teljesen alap dolog, az idő 90% -át a megfelelő funkciók megtalálása veszi el.
öszintén nem hittem volna hogy kapok egy olyan tiszta, értelmes választ amit most kaptam, köszönöm!
Ment zöldség nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!