Küldenétek olyan helyet ahol letudnám nem vírusosan tölteni a microsoft visual c# express-et?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 02:07
2/8 anonim válasza:
Ne legyél már életképtelen, hogy egy szaros ingyenes programot nem tudsz a hivatalos oldaláról letölteni...........
Hihetetlen, nem kell ám mindenkinek programozni...
3/8 tabaki válasza:
Hol sikerült vírusosan letöltened? Ehhez is kell valamiféle tehetség... Olcsó ágynemű, lengyel vadásztőr, horoszkóp nem érdekel?
4/8 anonim válasza:
Esetleg nekem van csodálatos pigammaomega vizem, nagyon jutányos áron - ha megiszod, akkor eltűnik a vírus a hivatalos oldalról letöltött szoftverből! Na, mit szólsz? :D
5/8 anonim válasza:
Na, én belinkelem, hátha azóta is keresi a kérdező:D
(Lent a szörke részben a baloldali Download gomb)
Egyébként mért nem a Community verziót töltöd le? Úgyanúgy ingyenes, és többet tud.
Bár egyetértek az előttem szólókkal, ha egy ilyet nem tudtál neten megtalálni, esélytelen, hogy tudd (komolyan) használni...
6/8 Piert válasza:
lmgtfy com /?q=visual+c%23+express+download
express-et? Hülyegyerek...
7/8 anonim válasza:
A legújabb 205-ös ingyenesen elérhető. Csak be kell jelentkezni egy microsoft-fiókkal
8/8 Nemes Zoltán válasza:
Erre nem nagyon lehet mit mondani,
Annyira megszokták az emberek ebben az országban hogy lopni kell a programokat, hogy az ingyenes verziót is kalóz oldalakról töltik.
Nagy úr a megszokás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!