Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » XML megnyitása notepad++-al...

XML megnyitása notepad++-al Mozilla?

Figyelt kérdés
Van egy szöveges fájlom, xml formátumban, amihez leszedtem a notepad++-t és ez által mentettem egyet html-be de a Mozilla csak a kódsort nyitja meg szépen összetömörítve, kérnék egy kis segítséget.
2015. aug. 23. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Most akkor xml vagy html?
2015. aug. 23. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért, minek kéne történnie?
2015. aug. 23. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Öhm, mondjuk a notepad++-al nyisd meg, ne Mozillával, ha notepaddal akarod megnyitni? :D

Jobb gomb a fájlra, társítás, vagy indítsd el a notepad-ot, és File - Open :)

2015. aug. 23. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:

nos, mi a suliban úgy tanultuk, hogy jegyzettömben írunk egy kódsort, html kódsort vagy PHP-t.

lementjük TXT fájlban.

Notepad++-al megnyitjuk a TXT fájlt, és a Notepad ellenőrzi a hibákat. Ha minden oké Notepaddal lementjük .html-ben. Amit megnyitunk böngészőben és ha a kódsort dobja ki a böngésző akkor valami nem jó, ha azt aminek a kódját csináltuk azaz egy weblapot akkor jó.

De ezen az elven nekem nem működik.

Kérdeztem a tanáromat, azt mondta, jónak kéne lenni XML fájlt megnyitni notepaddal lementeni html-ben és megnyitni a böngészővel. De távolról sajna nem tud segíteni.

2015. aug. 26. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tanár ez amúgy, testnevelés?
2015. aug. 26. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül mondják: aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja.
2015. aug. 26. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha normálisan van megírva akkor működik. Egyébként a notepad++-ban is meg tudod írni, ezzel egy tök felesleges kört teszel. Szerintem küld el ide a html kódodat, mert abban lesz a hiba.
2015. dec. 20. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!