Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » XML kiterjesztés futtatása?

XML kiterjesztés futtatása?

Figyelt kérdés
Van egy XML kiterjesztésű alkalmazás, de nem tudom sehogy se megnyitni. Tippek?

2015. aug. 22. 02:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az XML fájl általában nem alkalmazás, fel tudod tölteni valahova ezt a fájt, hogy megnézzük mi a fene lehet?
2015. aug. 22. 02:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Alkalmazásnak aligha nevezhető, de akadnak "interaktív" oldalak xml fájlba írva. Valami böngészővel nyisd meg, legalább az IE kezelni fogja, ha ez egy érvényes fájl.
2015. aug. 22. 03:13
 3/15 anonim ***** válasza:
42%

Total Commanderben az F3 vagy az F4 billentyűkkel bele tudsz nézni a tartalmában.

Az XML egyébként egy "külső tároló". Adatokat lehet benne struktúráltan elhelyezni, amit egy program kiolvas. Előnye, hogy nem kell a programot átírni, ha változás van, hanem elég csak ezt módosítani egy wordpad-ban.

2015. aug. 22. 07:29
 4/15 tabaki ***** válasza:

Hát, Csaba1029, ha eddig nem láttam volna XML-fájlt, aligha a te becses szavaid alapján sejteném meg, mi fán terem. Ezzel az erővel bármelyik leírónyelvet nevezhetem „külső tárolónak”, a HTML-től a POV-Rayig. Továbbá, mivel egyszerű szöveg, nincs szükség hozzá WordPadre, elég hozzá a Jegyzettömb (Notepad) vagy bármelyik egyéb simaszöveg-szerkesztő. Szerintem a Total Commander belekeverése is értelemzavaró egy kissé, hiszen akármelyik fájlkezelő szövegnézőkéjével vagy -szerkesztőjével ugyanúgy szemügyre vehető.

[link]

2015. aug. 22. 08:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Tényleg wordpad-et írtam. notepad akart lenni. :)

Jó, most a wiki-t én is belinkelhettem volna. :) Mivel a kérdésből az jön le, hogy a kérdezőnek semmilyen elképzelése sincs a dologról, ezért megpróbáltam röviden tömören megfogalmazni.

2015. aug. 22. 08:55
 6/15 anonim ***** válasza:

Ezt kaptam a kérdezőtől privátban:

" [link]

Fogalmam sincs, hogy kellene ezt a programot használni."

De hát hol van itt XML kiterjesztésű fájl?

Ez tényleg egy program, vagyis annak a forráskódja. Sikerült lefordtani?

Hogy hogyan kell használni, az itt van:

Usage

FfntTool file_path [output_path]

Usage

LangTool file_path [output_path]

Usage

SubpTool [options] file_path [output_path]

2015. aug. 22. 15:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Légyszives ne privátba irogass ha választ szeretnél kapni a kérdésedre.

Nekem nem válasozltál. Sikerült leforditani? Megvan a 3 exe?

FfntTool.exe, LangTool.exe, SubpTool.exe

Tudod mi az a parancssor, onnan kell meghivni ezeket a megfelelő paraméterekkel.

2015. aug. 22. 21:54
 8/15 A kérdező kommentje:
Nálam nem exe formátumban vannak, hanem csproj.
2015. aug. 22. 22:32
 9/15 anonim ***** válasza:
csproj az egy szimpla XML fájl, ami a projecthez tartozó dolgokat tárolja, hogy az IDE betudja tölteni.
2015. aug. 22. 22:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan futtassam? Amatőr vagyok az ilyen dolgokhoz.
2015. aug. 22. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!