XML kiterjesztés futtatása?
Total Commanderben az F3 vagy az F4 billentyűkkel bele tudsz nézni a tartalmában.
Az XML egyébként egy "külső tároló". Adatokat lehet benne struktúráltan elhelyezni, amit egy program kiolvas. Előnye, hogy nem kell a programot átírni, ha változás van, hanem elég csak ezt módosítani egy wordpad-ban.
Hát, Csaba1029, ha eddig nem láttam volna XML-fájlt, aligha a te becses szavaid alapján sejteném meg, mi fán terem. Ezzel az erővel bármelyik leírónyelvet nevezhetem „külső tárolónak”, a HTML-től a POV-Rayig. Továbbá, mivel egyszerű szöveg, nincs szükség hozzá WordPadre, elég hozzá a Jegyzettömb (Notepad) vagy bármelyik egyéb simaszöveg-szerkesztő. Szerintem a Total Commander belekeverése is értelemzavaró egy kissé, hiszen akármelyik fájlkezelő szövegnézőkéjével vagy -szerkesztőjével ugyanúgy szemügyre vehető.
Tényleg wordpad-et írtam. notepad akart lenni. :)
Jó, most a wiki-t én is belinkelhettem volna. :) Mivel a kérdésből az jön le, hogy a kérdezőnek semmilyen elképzelése sincs a dologról, ezért megpróbáltam röviden tömören megfogalmazni.
Ezt kaptam a kérdezőtől privátban:
" [link]
Fogalmam sincs, hogy kellene ezt a programot használni."
De hát hol van itt XML kiterjesztésű fájl?
Ez tényleg egy program, vagyis annak a forráskódja. Sikerült lefordtani?
Hogy hogyan kell használni, az itt van:
Usage
FfntTool file_path [output_path]
Usage
LangTool file_path [output_path]
Usage
SubpTool [options] file_path [output_path]
Légyszives ne privátba irogass ha választ szeretnél kapni a kérdésedre.
Nekem nem válasozltál. Sikerült leforditani? Megvan a 3 exe?
FfntTool.exe, LangTool.exe, SubpTool.exe
Tudod mi az a parancssor, onnan kell meghivni ezeket a megfelelő paraméterekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!