Ezt mivel ÉS hogyan lehetne megcsinálni?
Gondolom HTML,PHP meg egy kis JavaScript kell hozzá.. szóval:
Egy olyan kellene nekem, hogy csináltam egy alap MySQL alapú bejelentkezést, és adtam még egy + értéket, a "Coin"-t. Létrehoztam egy "blokkot", ami kiírja azt az értéket a felhasználónak, és mellé egy gombot. Azt szeretném elérni, hogy ha a felhasználó megnyomja a gombot, akkor 10 másodperc után adjon hozzá a Coin értékhez +1-et, és ameddig nem telik le az a 10 másodperc, addig ne tudja megint megnyomni a gombot. (mint pl játékokban küldetéseknél, hogy várni kell X percet és ad ezt meg azt.)
Ezt hogyan lehetne megvalósítani? (Teljesen kezdő vagyok, és gyakorlásból csinálom ezt, csak itt elakadtam kicsit, és nem találok rá megoldást :/ )
Válaszokat előre köszi!
#3: Biztos igazad van, nekem ez volt a legegyszerűbb :D.
Nem vagyok webprogramozó.
"hozzak létre az adatbázisban egy dátumot, és annak jelöljek ki egy X időt, vagy hozzak létre egy új, sima sort aminek egy X összeget (pl 10-zet, azaz 10 másodperccet) jelölök ki?"
Te érted amit kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!