Naplózott beszélgetéseket nem lehet leszedni valaki gépéről nem helyben?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki teljesen összezavar, és már annyiféle módon közeledett felém, de amikor elhívtam akkor meg nemet mondott, mert lehet, hogy műteni kell és azt mondta, hogy ez rossz érzés lenne neki a találka alatt. A lényeg, hogy nem tudom most mi van és gondoltam a naplózott beszélgetései között találhatnék valamit, és tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de azért gondoltam egy próbát meg ér. Ti nem tudtok így meghackelni egy gépet és letölteni fájlokat róla távolból? Még akár fizetek is érte:D2010. márc. 8. 16:50
1/3 A kérdező kommentje:
persze tudom, most jön a kioktatás, hogy ez illegális és hülye vagyok, mert ez lehetetlen stb. de gondoltam egy próbát megér kiírni a kérdést aztán lehet anyázni, ha nagyon akartok...
2010. márc. 8. 17:07
2/3 anonim válasza:
szögezzünk le valamit, ha valaki ért is hozzá nem fogja ezt neked megmutatni, az okot nem akarom részletezni, a másik ez nem egy olyan dolog hogy csak megmutatom és aztán meg, a szavaidból azt veszem (bocs ha tévedek) h van egy program és benne vagyok a gépébe, nem ez nem igy megy.
De egyet ajánlok.
Teamviewer nevű programot, ezzel bele tudsz nézni a gépébe de persze úgy hogy neki is fell kell telepitenie, és és látja is hova nyulkálsz.
3/3 A kérdező kommentje:
ok, csak hirtelen felindulásból raktam fel a kérdést....tudom, hogy felesleges volt
2010. márc. 9. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!