Miért nem törli xp-telepítésnél a partíciót?
Miután bebootoltál a telepítőlemezről Te választhatod ki, hogy melyik partícióra akarod telepíteni, illetve esetlegesen melyik partíciót szeretnéd törölni. Olvasd el hogy mit ír ki, és akkor nem lesz ilyen gondod. :)
Ha csak nyomod a tovább/folytatás gombokat, nem fogja automatikusan törölni. S erre fel is hívja a figyelmet.
Jólvan, értem. Csak a legtöbb esetben ez user error. Bocs. :)
Jól sejtem, hogy ilyen OEM márkás komplett gépről van szó?
Ha igen, akkor valószínűleg van egy visszaállító partíció.
Mindenesetre ha nem tudsz angolul, és nincs sok türelmed, akkor vidd el valakihez aki ért hozzá. Ha van türelem, akkor olvass tovább:
Többféle megoldás létezhet, leírnám én mit csinálnék.
1. Torrentről letöltöm a hiren's boot cd legfrissebb verzióját, kiírom cd-re, bebootolok róla, és ott a hdd segédprogramok egyikével törlöm az összes partíciót. Utána telepítő lemezt visszateszem, és kezdem a formatálást...
2. Ha van floppy meghajtó a gépen, csinálok egy w98 boot lemezt, ami tartalmazza az fdisk programot, majd azt elindítva parancssorból törlöm a partíciókat.
Mindkét megoldás jó lehet, szerintem az első egyszerűbb. (főleg nekem, mert mindig van a táskámban egy "hiren's boot cd" :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!