Komolyan gondolta az aki ezt kirakta az oktatas.hu -ra érettségi megoldásnak?
Hát mégis mi ezzel a baj ? :D
amúgy szerintem igen.
# 3/3 Időpont ma 21:56
Mint például? Egy olyat se látok, ami annyira extra lenne.
# 5/6 Időpont ma 22:06
Akkor ezt mond, ne azt, hogy "túlságosan kihasználja a C++ adta lehetőségeket", mert ez egy ordas nagy hülyeség.
A kód minőségéről vitatkozhatunk, de abban sem értünk egyet. Egyrészt minden kódban lehet hibát találni, másrészt minden kódot lehet jobbá tenni, harmadrészt meg annyira nem vészes, legalább átlátható.
Az "ir" fgv-be lehetne igazán belekötni, nem értem minek írja át stringgé, intet gond nélkül lehet TXT-be írni közvetlenül.
Lefordítja a fordító? Le. Lefut? Le. Akkor mi a kérdés?
G.
Aki kirakta, az biztos komolyan gondolta, mert neki az a munkája, hogy kirakja, és semmi köze ahhoz az emberhez, aki megírta.
Nem tudom, mi a problémád, hiszen semmi konkrétumot nem írtál. Ezeknek a mintamegoldásoknak a szerepe kettős: egyrészt, hogy legyen egy futtatható kód, ami kiadja a kívánt eredményeket, és ne kelljen minden javító tanárnak előbb megírnia a programot (meg tudná, csak itt nem az a feladata), másrészt, hogy az érettségire készülők előtt legyen egy egyszerűen érthető és követhető minta. Az optimalizálás nem szempont, éppen ellenkezőleg, a követhetőség és a tanulhatóság. Objektumorientált megoldásokra például biztosan nem számíthatsz egy mintamegoldásban akkor sem, ha C++ nyelven írták. De lehet, hogy majd elmondod, mi a konkrét problémád vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!