Android alkalmazásokat készítek, ebben el tudok helyezkedni majd valahol, az egyetem elvégzése után?
Én azért kiváncsi lennék pár játékodra, legalább tölts fel pár screenshot-ot... :-)
Android mindig lesz, 5 év múlva is... :-)
Az iPhone-okat kellene megszüntetni, meg a beteg embereket, akik olyan készülékekkel jampiznak... :-)
(volt a kezemben több Apple termék is, nem alaptalanul mondok róluk véleményt, röviden: parasztvakítás)
Tehát az iPhone drága... ...a Windows Phone meg bár menő, de mivel nincs rá alkalmazás, így sajna itt meg is áll a tudománya... :-)
Nos akkor miről is beszélünk? :-)
Ismétlem, Android még 5 év múlva is lesz, és ingyen ne várjál már mindent öcsém! :-)
Fizess iPhone-ért, és éld bele magad abba, hogy az tökéletes, vagy menőzz egy Windows Phone-al...
Az Android-ot meg úgy formálod, ahogy akarod (töménytelen alkalmazással), bár az egyre újabbakat már körülményesebb, mert azok is kezdenek majd elüzletiesedni... :-) De ilyen világban élünk!
Tetszik a stílusod, "Igaz Mondó". A helyesírásodról nem is beszélve.
Visszatérve a kérdéshez, ha bármelyik álláskereső portálon beírod a keresőbe, hogy "android", lesz egy millió találat.
Fizetés junior pozíció esetén nettó 200 körül kezdődik.
Milyen 150k-ról beszélsz??? :-)
Androidos mobilok:
Apple iPhone:
1.: Nézd meg melyik telefonból hány darab elérhető.
2.: A legolcsóbb iPhone is 4-szer annyiba kerül, mint egy Android-os (vagy akár Windows Phone-os)... ...de hardware-ileg igencsak sz@r... :-)
Egyszer leírtam a véleményemet egy iPhone-os készülék mellé, de soha nem jelent meg, biztos azért mert túl igaz volt és a sznobb-ok nem bírják elviselni az igazságot... :-) ...pedig több különböző helyről és számítógépről próbáltam, és vagy 20-30-szor... :-)
Az amortizáció... ...nos abba meg ne menjünk bele, hogy akármit is veszel, az idővel elértéktelenedik, mert jönnek az újabb dolgok, és semmit sem az örökkévalóságnak gyártanak, mert az nem pénz, ha eladsz valamit és a felhasználó még azt használja 10 év múlva is, abban nincs pénzük a gyártóknak... :-)
#7: Androidos telefonom van és elégedett vagyok vele, ettől függetlenül ostobaságokat beszélsz és szerintem mindenki nevében beszélek, ha azt mondom, hogy legyél szíves lapozgatni a következő kiadványt.( [link]
A passzív-agresszív smiley-k meg nem segítenek az üzeneteid megértésében, ha van rá mód, hagyd el őket.
Még mindig a sötétben jársz Igaz Mondó..
Elkezdtem leírni pontokba szedve a tévedésidet, de a negyedik sornál visszatöröltem az egészet, és ennyiben is hagyom. Ha már 20-30x kitörölték különböző fórumokon a véleményedet és te még ott jársz, hogy ők akkor csak sznobok lehetnek, nos.. van egy rossz hírem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!