Hogy van akkor most ez a Windows 10?
Helló.
Windows 8.1-em van és megjelent a "Get Windows 10" opció a tálcán.De, viszont azt láttam az egyik ilyen oldalon ahol a Windows 10-ről írtak hogy ha váltok akkor 2016 elején leáll majd és írták hogy még hibákat tartalmazhat: ""ráadásul csak korlátos ideig fog működni: vélhetően valamikor 2016 elején leáll majd.,, tehát ebben van írva :) és arra vagyok kíváncsi hogy ekkor majd nem indul el a gépemen a Windows 10 és újra kell telepítenem a Windows 8.1-et? Köszi a válaszokat előre is :)
Oké.
És ha váltok akkor úgy fog menni a telepítés mintha egy Windows-t vettem volna a boltban? Tehát: Fájlok másolása stb. tudjátok az ilyen alap dolgok mint amikor win7-et telepítetek és vannak lépések úgy fog majd menni?
+
Ha váltok most rá akkor (mint más Windows telepítés esetén) minden törlődik? (játékok,filmek,programok stb)
Érdemes friss telepítést csinálni, ami kell meg lementeni. A programokat visszarakni csupán pár óra.
Ha csak frissíted és nem újratelepíted, akkor elvileg minden megmarad.
Oké most hogy így mondod az újratelepítés jobban hangzik nekem :D (persze csináltam már :D)
Csak nekem a Windows 8.1-es gépen ami Lenovo márka nem tudok a bios-ba belépni és beállítani hogy miről BOOT-oljon a rendszer. Se DELETE se F2 se semmi. Ebben még ha valaki tud segíteni azt megköszönném :D
A géphez kapott könyvben biztos benne van,vagy keres a youtubon videót rólla Pl.:Lenovo boot kereséssel.
Legjobb a lenovo weblapján kikeresni a pontos tipushoz való használati utasítást és letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!