Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem kapcsol ki a Windows 7?

Miért nem kapcsol ki a Windows 7?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap folyamán, este, észre vettem, nem volt nehéz, hogy nem áll le a windows 7, hanem csak újra indúl. Tehát rákattintok, hogy leállítás, utána kijelentkezik, kiírja hogy leállás, és utána egy kis idő múlva, kék halál jön be egy pillanatra, így nem tudom elolvasni, mert utána újraindul.. Mi lehet a gond?

A válaszokat köszönöm:

mal

2010. márc. 5. 06:36
 1/8 A kérdező kommentje:

ja, és újra indulás után, mindig ez jön be.

[link]

Egyébként, nemtudom vírus lehet e, mert nem sikerült teljes írtást, csinálni, mert 0.00-kor még csak 38%-nál járt. Avastom van. Viszont egy másik írtó végzett, de az nem talált. (egyébként 1órára hagyta ott, hogy irtson.)

thax the answers.

2010. márc. 5. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos valószínűleg egyeltalán nem vírusról van szó. Szerintem egy szektorhiba okozhatja az általad leírt jelenséget. Időnként előfordul a merevlemezekkel, hogy egy-egy szektorhiba keletkezik rajta. Bár ez ritka jelenség, de egyeltalán nem nehéz tenni ellene: Le kell töltened egy HDD Regenerator nevű programot. Miután telepítetted azután nyisd meg és kattints a Burn Bootable Disc gombra és helyezz be egy üres lemezt. El fog neked készíteni egy olyan CD-t amiről tudsz bootolni majd. Bootolj erről és futtasd le a programot.(160 GB-ot kb egy óra alatt ellenőriz le)
2010. márc. 5. 11:42
 3/8 A kérdező kommentje:
huh, kÖszönöm szépen, a bő választ, majd megppróbálom :);)
2010. márc. 5. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg nem találod a HDD Regent, akkor itt van egy link: ***** Ez tartalmaz "portable-t" is, amit nem kell telepíteni, de van benne rendes install is crack-el.

Amúgy ha makacs vírussal találkozol, ami beeszi magát a rendszerbe és nem engedi magát letörölni, akkor használj CD-ről bootolható DOS-os vírusírtót: [link] (Ez sajnos csak 2008as, de jó)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 5. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Na, hát ez a HDD Regenerátor nem talált semmit, a probléma, még mindig fent áll. Valami olyasmit tudtam viszint leolvasni a kék halálról, azt hiszem smwdm.sys-el van valami.
2010. márc. 5. 19:25
 6/8 A kérdező kommentje:
ja, és egyébként angolul írja ki, de (amúgy sztem a windows 7-em se nagyon magyar, magyarosított, de akkor jól..)
2010. márc. 5. 19:27
 7/8 A kérdező kommentje:

hm.. találtam egy fórumot, ahol leht megtaláltam mi a gond..

[link]

Talán ez lesz a gond, mert a kék halál előt hangproblémám volt, és tegnap megjavult a hang, és az óta van kék halcsi.. Erre nem is gondoltam.. MAjd meglátjuk.. Talán nmegpróbálom kicserélni

2010. márc. 5. 22:16
 8/8 A kérdező kommentje:

tényleg az.. Megpróbálom még ma megcsinálni, köszönöm a válaszokat.

[link]

2010. márc. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!