Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Matlab hiba, mi lehet az oka?

Szpeti1991 kérdése:

Matlab hiba, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálok írni egy matlab programot, többféleképpen is megpróbáltam már, tankönyvi példákat is elővettem, mindenhonnan ugyanabba a hibaüzenetbe futottam:

??? Undefined function or method 'c' for input arguments of type 'double'.

Mit jelent ez?

A programom a lsqcurvefit függvényre épül, szeretnék adatpontokra ezzel szinuszt illeszteni. c a keresett illesztési paraméter (f = c(1)*sin(xdata+c(2)), de próbáltam exponenciálissal (f = c(1)*xdata.^c(2)), ott is ez volt a hiba.

Sok helyen olvastam, hogy az elérési úttal lehet valami, de bemásoltam a programomat a megfelelő mappába, úgy sem ment :/

Valakinek van ötlete? Előre is köszi!

2015. júl. 10. 17:39
 1/1 anonim ***** válasza:
A hibaüzenet szerint a c egy definiálatlan funkció vagy metódus. Ergo a program nem úgy értelmezi, ahogy te, miszerint ez a keresett illesztési paraméter, ami érthető is. Ennyit tudok mondani, nem ismerem a Matlabot, esetleg a lsqcurvefit függvény dokumentációját nézd át.
2015. júl. 11. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!