Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# hogyan csináljam?

C# hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Írjunk programot, amely a következő problémát oldja meg: 2 gyermek versenyzik, hogy melyik tud többet spórolni. Az egyik havi kamatos kamattal rakja bankba a megspórolt pénzét. A kamatos kamat hozama 3%. A második fix kamatozású, éves lekötésbe fekteti a pénzét. Ennek értéke 7%. A program mondja meg, hogy egy év után kinek lesz több pénze, valamint azt, hogy 10 év után ki, és mennyivel jár jobban.

Írjunk olyan programot, amely véletlen, két számjegyű értékekkel feltölt egy 20 elemű vektort, majd kiírja a képernyőre egymás mellé, vesszővel elválasztva az elemeket.

A kiírás után addig kérjünk be két egész számot (a, b), amíg az ’a’ kisebb lesz, mint ’b’. Határozzuk meg, hogy hány olyan tömbelem van, amelyik az [a,b] intervallumba esik.

Ezt a 2 feladatot kellene megoldanom, de azt se tudom hogy kezdjek nekik ez C# ha valaki megoldaná nekem/segítene azt nagyon megköszönném!

2015. júl. 3. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Mikorra kell? Mit sikerült eddig magadtól, valahogy csak próbálkoztál!?
2015. júl. 3. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:
ma megcsináltam már 4 hasonló feladatot, most ebédeltem ezeknek még nem kezdtem neki de ez számomra nagyon bonyolult. kb. 1 órára.
2015. júl. 3. 11:19
 3/10 A kérdező kommentje:
a vektorosat megtudtam csinálni kis segítséggel a másik viszont nagyon kellene.
2015. júl. 3. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Kamatosnál nem adják meg a spórolt pénz összegét?
2015. júl. 3. 11:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Magyarázat: Ha általánosabbra szeretnénk megírni a programot, készítsük el úgy, hogy a felhasználó megadhatja a kamat kiszámításához szükséges évek számát is.

ezt írták még hozzá, ennyi van megadva.

2015. júl. 3. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Az egész program kell, vagy elég ha leírjuk, hogy hogyan kell megoldani?
2015. júl. 3. 11:31
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon örülnék egy egész programnak, de ha nincs annyi időd/időtök akkor elég a lényegét. előre is köszönöm
2015. júl. 3. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Már rég megcsinálhattad volna ennyi idő alatt...
2015. júl. 3. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
4000 Ft lesz a két program, még ma este kész lesz. Írj privátot, ha kéred.
2015. júl. 3. 18:57
 10/10 A kérdező kommentje:
basszus a kettővel 16 évesen 1 óra alatt végeztem, ha ezzel ennyi pénzt lehet keresni akkor milliomos leszek.
2015. júl. 3. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!