Mit ajánlatok elkezdeni ilyen téren?
Figyelt kérdés
Már kiskoromtol mai napig nagyon érdekel engem az informatika...Szinte minden nap követem az új híreket mobilokkal,szamitogepekkel,programokkal kapcsolatban...próbálkoztam a programozással de nem jott be ... mindenképpen ezen a tèren szeretnék foglalkozni...milyen lehetőségek vannak még??? hallottam olyanról hogy rendszerdazda, banki informatikus.. ezek pontosan mik? És hol van rá lehetőség ingyen tanulni legalább az alapokat ?2015. jún. 21. 00:47
1/3 anonim válasza:
Rendszergazda lesarkítva annyit tesz, hogy felbérelnek egy helyen, hogy az ottani hálózatot megtervezd, felépítsd, karban tartsd. Értenie kell tehát hálózat kialakításra, gépek konfigurálására, telepítésére, hozzáférhetőségek kialakítására stb...
2/3 anonim válasza:
...és a rendszergazda is rendelkezik legalább minimális programozói készséggel, hogy ne állítsa meg egy olyan feladat, hogy pl. egy CSV alapján létre kell hoznia 300 júzert.
3/3 anonim válasza:
Az informatikai szakma egyik alapvető követelménye az algoritmus ismeret és parancs sorozatok más szóval programozás. Minden ebből ered:
- adatszerkezet
- számítástudományok
- szerver vezérlések
- stb
Egyetemen 2 dologgal kezdenél. Programozás alapjaivan és 2 heted van a linuxot felhasználói szinten kezelni terminal szinten. Míg az előbbit oktatják, az utóbbit nem, mert egyetemista vagy tanuld meg magad alapon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!