Nyárra kaptam egy projekt feladatot, amit el kell készítenem! Június végére! JAVA FELADAT! Tudnátok valamit javasolni?
[link] az alábbi linken elérhető, illetve nekem még egy kis plusz munkám van vele, le is írnám:
Készítsen konzolalkalmazást a kiadott feladat megoldására a tanult programozási nyelven(JAVA) objektumorientált szemlélettel az alábbiak szerint:
-A különböző feladatok közt menü segítségével lehessen választani
-A feldogozandó adatokat a program kódjában tárolja, de készítse el az adatbeolvasó eljárásokat is.
- Készítsen minta adatokat a program helyességének illusztrálására, melyet a program bemutatásakor használjon fel.
- Készítse el a program dokumentációját (fejlesztői és felhasználó), mely a szokásos elemeket részletesen kidolgozva tartalmazza.
- Készüljön fel a program élőszó melletti bemutatására.
Hat, en azt javaslom, hogy kezdj neki, mert magatol nem fog elkeszulni.
Mi a gond? Eleg vilagosan le van irva, hogy mit kernek.
Ha tanultál Java-t: mi nem megy?
Ha nem tanultál Java-t: tanulj Java-t.
1 feladat:
[link] // kukac helyére a betűt írj
int EDB=0,DDB=0,KDB=0,NDB=0 ;
for(int i= 0; i < iranyok[0].length; i++){
if (iranyok[0][i] == 'E'){
EDB++;
} else if (iranyok[0][i] == 'D') {
DDB++;
} else if (iranyok[0][i] == 'K') {
KDB++;
} else if (iranyok[0][i] == 'N') {
NDB++;
}
}
//System.out.println("Az északi irányba "+ EDB+"db-t haladt");
//System.out.println("Az déli irányba "+ DDB+"db-t haladt");
//System.out.println("Az nyugati irányba "+ NDB+"db-t haladt");
//System.out.println("Az keleti iráyba "+ KDB+"db-t haladt");
//}
System.out.println("Az y tengelyen "+(EDB-DDB)+" koordinátán áll");
System.out.println("Az x tengelyen "+(KDB-NDB)+" koordinátán áll");
Ez a kis rész csak az első soron megy végig a tömbön, de nekem olyan kéne, hogy az összes soron, tehát ezt kéne betenni még egy ciklusba... De nem tudom milyenbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!