Hogyan hozhato letre Javaban olyan szal, amely egy filet "figyel meg"?
> Mit jelent a file megifgyeles?
Ha ez egy iskolai feladat és nem érted, akkor a tanárt kéne megkérdezni, mit értett megfigyelés alatt.
koszonom, ezt en is megtalaltam, de inkabb mutatom az egesz feladatot, es ennek megoldasarol kerek velemenyt :)
(elore is koszonom a segitseget)
Ebben semmi ilyenről nincs szó. Van egy java programod és 2 szálad. Az egyik szál a busy.txt-t a másik a temperatures.txt-t vizsgálja folyamatosan. Ha valamit hozzáírnak a txt végére, akkor frissíted a kimenetet(táblázatot).
Ha csak appendelni lehet a txt-t, akkor elég figyelni, hogy változik-e a sorok száma vagy a file mérete.
a baj az, hogy nem tudom megirni a kodot...
nem ertem, hogyan kell felepuljon egy olyan szal ami filet figyel. Mit kell az csinaljon?
elmondom honnan vannak a gondok, es hogyan tervezem en a megoldast:
ahhoz, hogy tablazatom legyen, kell egy osztaly ami extends abstractTableMode(altaban ebben olvasom ki a dolgokat a filebol egy ArrayListbe/Vectorba, aztan ennek alapjan epitem fel a tablazatot). A mostani feladat eseteben 2 file van, amibol valahogy egyszerre kell kiolvasni a dolgokat(nem tudom hogy, ide kell a 2 szal?) majd az adatokat kombinalva tervezem felepiteni a tablazatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!