Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi baja a Windows 7emnek?

Mi baja a Windows 7emnek?

Figyelt kérdés

Elsőnek, mikor feltelepítettem, akkor csak 512 mb RAM volt, 2,8 GHZ CPU, és 40gb HDD.. Csak a RAM változott azóta, 1gb-ra.. Mikor csak 512 volt bent, egyész gyors volt, bekerült az 1gb, és a windows 7 azt mutatja, hogy a CPU 100%-on van.. Nem egyfolytában, de elég gyakran, és az elmúlt egy-két nappan, nagyon lassú lett.. Mi lehet a gond?

Valamint ez még a RAM-os bővítés előtt is volt, hogy néha elmegy a hang.. A Windows, telepítés után, saját maga frissítette a hangkártyát, mert a telepítője xp-re készült, (detto a videokártya de ez nem lényeg) Szóval elmegy a hang, és vagy újra indítom a gépe és lesz hang, vagy jobb klikk a tárcán a hang beállításainál a hangokra, utána a lejátszásra, Hangszórókra, és beállítások. Utána Rákattintok mondjuk a sztereóra, és rányomok, hogy tesztelés, utána vissza arra amit használok, 5.1 surround, és utána már van.. már amikor a tesztelésre gondolok jó.. Mi lehet a gond? a hangkártya illesztője? de hogyan tudom újra telepíttetni a Windows-sal? elötte, amig a hangfalat nem állítottam be, addig sztereót használtam, így nem a mtönbbi beállítás lesz a megoldás

Köszönöm a válaszokat :)

2010. febr. 27. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
ctrl+alt+del, Task Managerben nézd meg, melyik task zabálja fel a processzort, és lődd ki vagy uninstalláld a programot.
2010. febr. 27. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
itt ami gazán az a firefox, de az érthető, valamilyen szintem, és a rendszer üres folyamat.. Azt tudtotmmal nem lehet kiütni.. ?
2010. febr. 28. 01:38
 3/7 A kérdező kommentje:

És a hang?

please help!

2010. márc. 1. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Udv

ugy nez ki hogy Virusos,futtasd le a Malwarenytest eloszor gyors,es aztan teljes vizsgalatot,amit talal torolni,

[link]

Sok szerencset,

2010. márc. 1. 22:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyelőre most jónak tűnik, de ha ha megint ez lesz, akkor megnézemm.. sőt megnézem amúgy is.. Köszönöm
2010. márc. 2. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg talált 2 vírust, köztük az egyik egy trójai volt, egy letöltéssel jött, és egy regisztrációs adatbázisba is volt, egy azonosítattlan(számomra).. Szóval köszönöm.. MEgérte, bár 3 órán keresztül nézte az egész gépet át.. De jó legalább ;) Thank you :D
2010. márc. 2. 19:05
 7/7 A kérdező kommentje:

ja, és hogy jó e, azt egyelőre nem tudom, mert elég forgalmas ma a 7-em, így majd holnap derül ki.. Köszönöm még egyszer..

És mi lehet a hanggal?

2010. márc. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!