A Pascal és a Turbo Pascal egy? Vagy olyan mint a C-é és a C++? Tehát a Turbo Pascal a Pascal-ra épül?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 18:15
1/6 anonim válasza:
A pascal az egy programnyelv, a turbo pascal meg egy program amibe tudsz pascal nyelven programozni, és lefordítja neked, hogy tudjad futtatni. A C meg a C++ viszont két külön programnyelv.
2/6 A kérdező kommentje:
nézd meg [link] "Programozás Turbo Pascal nyelven kezdőknek" akkor miért mondja azt hogy Pogramozás Turbo Pascal nyelven?
2010. febr. 27. 18:36
3/6 anonim válasza:
Gondolom turbo pascal-t használ és azt mutatja be, meg a kezdők ezt ismerik meg. De olvasd el itt ha nem hiszed el :)
4/6 A kérdező kommentje:
De akkor nem úgy lenne a könyv címe hogy Progamozás Pascalban Turbo Pascal programban. Én elhiszem hogy jól mondod. Akkor olyan programozási nyelv nincs hogy Turbo Pascal :) az egy program, amiben megírod a programot (Pascalban).
2010. febr. 27. 19:17
5/6 anonim válasza:
Én úgy tudom igen... nemtudom miért ez a címe :)
6/6 anonim válasza:
a Pascal egy programnyelv, a Turbo pascal ki van bővítve egy két dologgal, de attól Pascal, és nem kell annyira logikusan gondolkodni mint az apum:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!