Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Át lehetne valahogy írni a...

Át lehetne valahogy írni a GIF képek állományát sima JPG-re?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategóriába raktam, nem értek hozzá.

Szóval lenne pár kép, amik nekem nagyon fontosak, leszedtem netről, erre GIF az állománya, amit az én gépem nem jelenít meg, vagy nem tudom, de az egész kép fehér. ÉS fontos lenne, hogy átírjam JPG-be vagy valami másra, amit a gépem fel tud dolgozni.. Ez lehetséges valahogy?

2010. febr. 27. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
paint>megnyitod a képet>mentés másként és ott ki lehet választani, hogy milyen formátumba szeretnéd
2010. febr. 27. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szinte minden képszerkesztő képes erre, talán még a Paint is, betöltöd, utána mentés másként és JPEG formátumot választasz ki, ha nem menne, akkor PhotoFiltre ugyanez az eljárás.
2010. febr. 27. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Gif.... két eset van. Álló -síma- kép, csak át kell konvertálni mint már jelezték.

De ha azért gif, mert animált kép, akkor abból nem lehet jpg-et csinálni - illetve nem érdemes - mert akkor az animáció(pl mozgássor) már nem jeleníthető meg.

Az, pedig hogy ha lemented a netről, gifként jelenik meg és a fehérség csak (bár szerintem egy pixeles fekete pont) az azért van, mert a kép védetten lett feltéve és nem menthető pl jobbgombos módszerrel. Csak a printscreennel.

2010. febr. 27. 13:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Áá Köszi:D Basszus tök gyökér vagyok, a prtsc eszembe se jutott.. Tyuhh. :D

És az hogy is van, hogy csak a képet akarom prtscvel leszedni? Szóval nem az egész képernyőt csak a képet?

2010. febr. 27. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Van egy hasznos pogram is (az előző ötletek is jók)

Format Factory -akármit átir videót is

[link]

2010. febr. 27. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!!!!
2010. febr. 27. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A printscreennel az egész képernyőt leveszed, deteszed egy képszerkesztőbe és a kívánt részt ott már kivághatod és mentheted
2010. febr. 27. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, úgy csináltam! Köszi :)
2010. febr. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!