Valaki tud ajánlani 2 hétig mySQL adatbázist?
Figyelt kérdés
1 táblám és kb 1000 rekordom lenne benne és azért kellene, hogy a külső alkalmazásomból tudjam kiolvasni az adatokat mert az ingyenes hoszting csomagom nem engedi meg. 2 hétig lenn rá szükségem, de nincs pénzem fizetősre. Valaki tud segíteni? :)2015. jún. 1. 14:33
2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem ingyenes. A www.db4free.net pedig nem működik rendesen. Ez a két ingyenes szolgáltató van sajnos.
2015. jún. 1. 14:42
4/14 A kérdező kommentje:
2015. jún. 1. 15:03
5/14 anonim válasza:
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jónak tűnik. Holnapig aktiválódik, akkor mondok biztosat!
2015. jún. 1. 15:14
7/14 anonim válasza:
Ha más nem, atw.hu-n ingyen tárhelyhez jár.
8/14 A kérdező kommentje:
Regisztráltam, és egy ilyen hosztot kaptam: 127.0.0.1. Ennyiből már világos, hogy nem támogat remote mySQL kapcsolatot.
2015. jún. 1. 15:40
9/14 A kérdező kommentje:
Heliohost:
Remote Database Access Hosts
You can allow external web servers to access your MySQL databases by adding their domain name to the list of hosts that are able to access databases on your web site.
Sajnos ez csak webszervereknek engedi meg az external connectiont. Senki sem tudna 2 hétig egy táblácskát biztosítani nekem?
2015. jún. 1. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!