Valaki megtudná oldani ezt az egyszerű algoritmusos feladatot?
Hát ha ez nem házi feladat akkor nem tudom mi ez hogy meg akarod oldatni itt másokkal. Ne felejtsd el hogy így kezdődik a kérdésed: "Valaki megtudná oldani [...]"
Tehát nem segítség kell neked hanem egy megoldás.
A házi feladat kategóriába is segítenek, mert azért van, de nem oldják meg helyetted. Szerintem te is tudod mi a különbség.
A segítség kérés menete az, hogy leírod meddig jutottál a feladat megoldásában és mit nem értesz, és mindenki szívesen válaszol hogy hogyan is kéne csinálni és elmagyarázza azt, ami nem megy.
Valóban bunkósság bemásolni valaki privát üzenetét, ebben nincs vita, ahogy az is, hogy megpróbálod segítőkész emberekkel megíratni a saját (házi) feladatod, hiszen a további kéréseid célzottak voltak privát üzenet formájában. Szerintem ezen kár filózni, állj neki és csináld meg, vagy írd le mi nem megy.
Ez pofon egyszerű és annyi munka van vele, mint amennyit leírtál. Ha ismered az elágazást/változókat végiggondolod és készen van.
func main() {
var c, d int
fmt.Scan(&c)
fmt.Scan(&d)
if c>d {
c,d = d,c
}
fmt.Println(c, d)
}
int main() {
int C;
int D;
//Valahonnan megszüljük a C és D értékeit
if (C > D) {
int Temp = C;
C = D;
D = Temp;
}
return 0;
}
# 16/23 Időpont tegnap 18:03
Meg szimplán így nem tudsz return utasítást használni. Szóval szar az egész szemantikailag meg szintaktikailag is, nemcsak C++ban, de megkockáztatom, hogy bármilyen nyelven.
#10:
Milyen fordító? Algoritmikus megoldásról beszélünk.
A kérdés nem úgy kezdődik, hogy implementáld x nyelvben...
De ha már konkrét nyelvet szeretnél: c,d = d,c :) (python)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!