Miért történik velem ilyen ostobaság?
Egy jó ideje már unityzek , c# ben szoktam szkriptelni bene.
Tudom csinálni is nem okoz annyira hihetetlen mértékű nehézséget ez a dolog csak az a baj,hogy nincs kedvem hozzá. Mindig kedvetlenül csinálom. Azóta van hogy kipróbáltam egy sokkal egyszerűbb programot amivel alkotni lehet ez a construct 2.
Miért van az,hogy ez a primitívebb eszköz kezdett el érdekelni mikor a másik sokkal jobb és még értek is hozzá?
Nyilván jóval kevésbé aknázod ki a unity lehetőségeit, ezért nem érzed magad megbéklyózva a construct 2 kötöttségei által.
De ez miért is tartozik a programozás témába? Nagyon érdekelne.
Én a programozók válaszára voltam kíváncsi.
Ti éreztetek már így,hogy nem volt kedv csak valami jóval primitívebb dologhoz.
Én constructról váltottam unity re(még a classicról, abban sokkal kevesebb volt a megkötés), mert ha valami komplexebb dolgot akarsz csinálni, akkor a hajadat téped mindenfajta game maker alatt(bizonyos fokig igaz ez az unreal engine re is, ha fps\tps t akarsz csinálni, akkor szuper, sőt, a legjobb elérhető engine, de ha pl rts t akarsz csinálni, akkor szakállad nő - míg mondjuk unity alatt csak borostád).
De ettől függetlenül jók a vizuális cuccok is, prototípusokat csinálni nagyon gyorsan lehet velük, de produkciós szinten csak nagyon egyszerű dolgokra jók - én itt keresném a probléma okát, gondolom borzasztóan egyszerű játékokat akarsz csak összerakni, és nem zavar, hogy közben nem kapsz teljes szabadságot.
Azta tényleg csak egyszerűkbe gondolkoztam mindig is.
Az a baj,hogy komolyabb cucchoz nem vagyok elég mert nem érthetek mindenhez. És évek mire kész lesz ettől megilyedek.
De szeretem az unityt. Van bene ruha fizika ami nekem nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!