Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-ban mi a Windows gomb...

C#-ban mi a Windows gomb parancsa?

Figyelt kérdés
A többi gombnak az utasítását megtaláltam. SenKey-el szeretném szimulálni a leütést. De a windows gombét nem találom sehol.

2015. máj. 30. 16:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

> Hiába linkelgetsz itt nekem közös barátot.. Ezeket a lineket már mind végig néztem és sehol nincs 1 válasz sem.

1. Sehol nem írtad, hogy már Google-öztél.

2. 1.9M találatot végignézni nem piskóta, megemelem a kalapom.

3. De hozzáteszem, hogy végignézni nem elég, ki is kell próbálni őket.

4. A "nincs 1 válasz sem" rossz megfogalmazás, a "nincs 1 megfelelő válasz sem" lenne pontosabb, bár számomra is hihetetlennek hangzik.

5. Sehol nem írtad, mi az, amit már próbáltál, és nem volt jó.

6. Ajánlom elolvasásra ezt: [link] - mindannyiunk életét megkönnyítenéd, ha alkalmaznád az itt leírtakat.

Szóval szívesen, és jó próbálgatást!

2015. máj. 31. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem írnak neked kódot csak segítenek benne hol találhatod meg a választ rá nem jelenti, hogy nem értenek hozzá. Egy kis löket, ebből el lehet indulni.

using System;

using System.Collections.Generic;

using System.Linq;

using System.Runtime.InteropServices;

using System.Text;

namespace ConsoleApplication1

{

class Program

{

[DllImport("user32.dll", EntryPoint = "keybd_event", CharSet = CharSet.Unicode)]

public static extern Int32 keybd_event(Byte bVk, Byte bScan, UInt32 dwFlags, UIntPtr dwExtraInfo);

static void Main(string[] args)

{

keybd_event(0x5B, 0, 0, (UIntPtr)0);

keybd_event(0x5B, 0, 0x0002, (UIntPtr)0);

}

}

}

2015. máj. 31. 12:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez sokat segített.
2015. máj. 31. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Milyen meglepő. Rögtön a második találat a linkelt oldalon...
2015. máj. 31. 19:27
 15/16 SimkoL ***** válasza:
71%
Tudod csak annyit mondanék neked, hogy nem innen kell megtanulni programozni. Ha valamilyen 'különleges' nyelvből kérdeznél akkor OK, de C#-al és a .NET-es nyelvekkel, példákkal tele van a net, csak valószínű nem tudod értelmezni őket. Így a büdös életben sem lesz belőled programozó mert a probléma megoldó képességed a bányász béka hátsó része alatt van még valahol.
2015. máj. 31. 22:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy hasznos válasz volt a többi pedig mind okoskodás :D nem tudom mit vártok az élettől így... Mindenbe bele szóltok de semmihez sem értetek. szép
2015. jún. 1. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!