Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezt az android alkalmazást...

Ezt az android alkalmazást hogyan?

Figyelt kérdés

Android programozásban nem vagyok otthon. Nem próbáltam nem foglalkoztatott soha/Nem néztem utána. Webprogramozásban már azért jóval inkább jártas vagyok és úgy hozta a sors, hogy most kellene egy kisebb android alkalmazás ami annyit tenne, hogy :

Ráklikkel az ikonra a felhasználó a program elindul behoz egy logót teljesképernyőn persze.

Ezután megjelenik a böngészőben és itt gondolok akármelyikre úgy, hogy a címsor eltűnik és meg sem jelenik persze nem kell sem oda-vissza gomb semmi csak maga az oldal. Annak idején már egyszer mikor egy kezelőfelületet írtunk flashben egyik ismerősöm megtudta csinálni viszont vele sajnos nem tudok semmiféle módon beszélni.

Ehhez kérnék bármilyen anyagot ami teljesen rávezet vagy ha már valaki megoldotta forráskódot. Hangsúlyozom nem szeretnék belemenni a dolog rejtelmeibe viszont annyira pedig nem tartom hatalmas munkának amiért fizetni is szeretnék (ismerősöm körülbelül 10-20perc alatt oldotta meg) Bár igen amit az ember nem tud azért fizet)

2015. máj. 27. 20:42
 1/6 anonim válasza:

Html filet akarsz apk-ban megjeleniteni? Van rengetek olyan program ami pont ezt csinálja.

Html to apk keress ra googlen.

2015. máj. 27. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Ez nem alkalmazás ez csak egy link és semmi több. Ehhez nem kell alkalmazást készíteni.

A többi meg már a böngészőtől függ és az meg már a web része.

Tehát, akkor most mit is akarsz?? Merthogy nem alkalmazást, hanem csak egy linket ami megnyílik az aktuálisan alapértelmezett böngészőben nekem ez jött le.

2015. máj. 27. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Én értem mit akar, lényegében annyit, hogy az app egy webview, mindenféle cuccok nélkül és megjelenít egy darab lapot.

Manapság sok ilyen app van (sajnos), valóban pillanatok alatt meg lehet írni, vannak rá keretrendszerek, a Google segít.

2015. máj. 27. 20:59
 4/6 anonim válasza:

En semmit nem akarok.

Az alkalmazas file tudja hasznalni a beepitett böngészőt.

A html filet látod csak, mintha egy apk lenne.

Olyan mintha 1 android alkalmazást írnal, de az valójában 1 sima html.

Telefonrol írok Szóval keress ra ha érdekel, ennyit tudtam segiteni

2015. máj. 27. 21:05
 5/6 anonim válasza:

Meg annyit írnék, hogy akar 1 teljes weblapot is belerakhatsz az apk-ba. Van olyan is ami html5ot is tamogat.

[link]

2015. máj. 27. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segítségeket az utolsó hozzászólóét tudom használni is
2015. máj. 27. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!