Betöltés jelző létrehozása PHP alkalmazásban?
Azt szeretném csinálni, hogy van egy PHP while ciklusom, amiben a $i értéke nagyon nagy is lehet, ami kicsit hosszas folyamatot eredményez, ezért jó lenne, ha közben látnám, hogy adott pillanatban a $i értéke hol jár.
Hogyan tudnám ezt a legegyszerűbben megoldani? Nem szükséges grafikus folyamatjelzővel túlbonyolítani, vagy ilyesmi. Az is elég, ha egymás mellé, vesszővel elválasztva kiírja a $i értékét.
Ha már van egy alapom, abból ha szükséges, később már szerintem át fogom tudni alakítani.
Előre is köszönöm a segítséget!
#3: naaaagyon köszönöm :D Rátaláltam már erre, de nem olvastam végig, mert azt hittem ez csak arra való, hogy a while hosszú futási ideje miatt ne akadjon ki a szerver, de nem gondoltam, hogy emellett még adott dolog is kiíratható vele. Köszönöm!
#2: jó lenne, de while közben nem igazán tudok mit csinálni, mert az amíg be nem fejeződik, nem fog semmit se csinálni. Szóval ehhez mindenképp olyan kell, ami a while közben fut a háttérben
Százalékot számolni pedig nem tudok, mert az i-nek nincs maximuma. Vagyis konkrétabban változó.
Ezért gondoltam, hogy csak folyamatosan kiíratni az értékét, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!