Tudnék ilyen programot írni? /MI, AI/
Figyelt kérdés
Tudnék-e olyan mesterséges intelligenciát írni C++ ban, ami képes pl. egy zenét megalkotni, random paraméterek nélkül? Persze nem öntudattal rendelkezőt, gondolkodót, csak ami 1-2 őt ért hatásra kiszámíthatóan reagál. Lehet üti egymást a MI és a nem gondolkozó. De pl. bele tudna építeni egy saját, egyedi stílust a zenéjébe. De inkább ösztönei lennének csak. Pl. hogy ne random generátor legyen egymás mellé nem tenne egy 1 és 3 magasságú hangot, hanem max. 1 lépésenként haladna föl/le, hogy ne legyenek túl nagyok a hangmagasság váltakozási között a különbségek. És valami dallamos, ritmusos zenét írna. az 1 és 3 csak egy példa. Vagy képes lenne egy videót megszerkeszteni, alap stílussal? A videó alatt nem youtube videót értek hanem pl. feltöltenék az adatbázisába pár képet, arcot, testet és 20×20 pixelből kirajzolna 1-2 arcot, de nem egyformát hanem mindig újat és nem az adatbázisában lévő képeket hanem arról mintázott teljesen újat. Mennyi tudást igényelne ez? Milyen hosszú lenne a progi? Milyen PC-n futna el?2015. máj. 21. 20:30
11/13 anonim válasza:
# 8/10 Időpont ma 08:58
Már ha ez nekem szólt, bocsánat ha nem :-)
12/13 anonim válasza:
Szerintem #8-as csak idézett :)
13/13 anonim válasza:
8as vagyok: ezt cinikus hangsulyjal kepzeljetek el... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!