Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezek a fájlok nagyon kellenéne...

Ezek a fájlok nagyon kellenének. Mi a nevük?

Figyelt kérdés
Na szóval a zonealarm tűzfalnak kellene az összes fájl amit használ a C:\WINDOWS\system32 mappán belül.Erre azért lene szükség mert régen feltette egy ismerősöm de csaknem kifingott tőle a gépem.Szakemberhez vittem de nem szedték le teljesen.Mostanában lelassult a gépem és erős a gyanúm hogy e miatt.Csak újratelepítést ne írjatok léci:D
2010. febr. 24. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
hát sajnos ujra kell telepiteni az operációs rendszert xD bocsi nemértem a szöveget addig tudom követni h a géped kifingott egy barátod mi attt de utánna?
2010. febr. 24. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne számíts arra, hogy valaki konkrétan leírja neked ezeket. :D Elég nehéz kinyomozni, szóval szerintem erre nincs sok esélyed... No meg, az se biztos, hogy ez a baja. A gyanú nem sokat ér ebben az esetben. :)

Sajnálom, hogy ezt kell, hogy mondjam, de a legtisztább, leggyorsabb, legjobb megoldás az op rendszer újratelepítése. :P

Nem nagy ördögőség, és hidd el, kevesebb idő alatt elvégezhető, mintha más úton próbálnád megoldani a problémát, s a végeredmény is gyorsabb lesz.

2010. febr. 24. 22:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindkettőtöknek az infót akkor hagyom a francaba.Szerintem nem ér annyit az egész csak gondoltam hogy így meg lehetne csinálni.De ha nem akkor mindegy:( Még egyszer köszi mindenkinek!
2010. febr. 25. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:

- Letöltesz, és kiírsz cd-re egy xp-t (nettől függően 20-60 perc, de közben csinálhatsz bármit)

- Lemented a fontos adataidat. (20perc)

- Bebootolsz a kiírt xp cd-ről, és feltelepíted az xp-t (35perc)

- Letöltöd, majd felteszed a drivereket, programokat amik kellenek, és a lementett fontos adataidat visszatöltöd (40perc)

Szóval, az egész megvan két óra alatt, ha nulláról kezdesz, és lekell töltened hozzá mindent... S ebből 1 óra csak várakozással telik.

2 óra mégiscsak jobb, mint továbbszenvedni lassú oprendszerrel, napokig, hetekig, hónapokig.

Ne halogasd, szakértelem se kell hozzá túl sok, nem is sok idő, nincs értelme halogatni. :)

2010. febr. 25. 08:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen hogy leírtad és a tippeket is köszönöm:D
2010. febr. 26. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!