Az érdekelne hogy . Apk vagy . Aia kiterjesztésű fájlt
meglehet-e szerkeszteni valahogy? ( pl. : eclipse vagy
android stúdió )
Figyelt kérdés
Szóval , nem nagyon értek az android programozáshoz ( régen tanultam visual basic programozást ) , de lett egy ötletem ( optimista vagyok :D és megpróbálni meg lehet ) , amit megszeretnék valósítani , ez egy egyszerű kis program lenne melyet ( mivel lusta vagyok :S android programozást tanulni , meg szabadidőnek is híján vagyok ) [link] itt szeretnék elkészíteni de , nem találtam benne olyan opciót mellyel pénzt lehetne "utalni" értem ez alatt pl.: zombi ölős applikáció és kapsz mindenféle extra fegyvert ha fizetsz 200 ft-ot , szóval ilyen részt nem találtam benne és gondoltam azt esetleg majd utólag odabiggyesztem az adott gombhoz (gondolom azt a kis kódrészletet letudom másolni valahonnan :D ) , már guglizgattam a dolog után , de nem találtam megoldást , előre is köszönöm segítségeteket :)
nyílván azért nem akarok sok-sok időt belefektetni az android programozás megtanulásába , mivel hogy nem tervezek a jövőben legyártani több applikációt , csak ezt az 1et szeretném :D meg munka mellett nem igazán van kedve az embernek még tanulni is , de úgy látom hogy ez egy megvalósítatlan álmom lesz akkor :S vagy legalábbis nem a közeljövőben viszem véghez :D
2015. ápr. 30. 07:57
12/16 Tengor válasza:
Igen, van benne pár XML fájl is, sőt képek is lehetnek. De ettől függetlenül a tényleges kód az bináris.
2015. ápr. 30. 08:45
13/16 anonim válasza:
Nem fog menni ez az utólag odateszek valamit és oké dolog.
Hidd el...
Vagy tanulj meg tényleg programozni, vagy felejtsd el.
2015. ápr. 30. 08:52
14/16 anonim válasza:
Igyál vizet a Dunából, vagy a közeledben levő folyóból (a szállítás, palackozás, stb. nem puszira menő dolog)... :D
Azért adakozzanak, hogy feltedd az apk fájlt? Háát... . Én, inkább azt csinálnám, hogy feltenném egy külső tárhelyre, ahonnan ingyen le lehessen szedni és ha, azt szeretnék, hogy a Google Play-re felkerüljön, akkor adakozzanak.
Be lehet az appot mutatni Youtube-n is, ha arról van szó, vagy a FB-n.
2015. ápr. 30. 09:25
15/16 A kérdező kommentje:
nem a dunára gondoltam hanem a csapra akár bentire akár olyanra amir emég vízdíjat se fizetsz :D mind1 akkor azért köszönöm a hogy próbáltatok vmi alternatív megoldást kitalálni :D de akkor ezt a "projektemet" napolom :D
2015. ápr. 30. 11:16
16/16 anonim válasza:
Mindennek van ára, ezt sose feledd. Senki sem teszi ingyen oda a csapot, vagy a vízvezeték-hálózatot, mert valakinek fizetnie kell érte.
Amúgy szívesen, majd ha lesz valami, akkor értesíts, mert kipróbálnám az app-ot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!