Elődöm a cégtől "viharosan távozott". Örököltem tőle egy MsSQL adatbázist, amelynek a szerkezete "kissé kaotikus". Nem nyilvánvaló, hogy melyik tábla melyik mezője pontosan mit tartalmaz?
Figyelt kérdés
Az ügyviteli programban (forráskódot vitte), be tudok adatokat azonosítani.
A konkrét kérdés: A part number (Pno) ismert. Kérdés a készletet melyik tábla, melyik mezője tartalmazza.
Van olyan sql lekérdezés, amely megmutatja, hogy melyik táblában szerepel az adott értékű Pno-hoz, adott érték.
Az elképzelés:
Megnézem, hogy a 101 Pno értékhez 10 darabos készlet tartozik. (A Pno az összes készlethez tartozó táblában elsődleges kulcs)
A 101 Pno érékhet melyik tábla melyik mezője tartalmaz 10 értéket.
2015. ápr. 29. 11:09
1/6 Tengor válasza:
Nézd meg a szerkezeteket, és hogy mit mivel kapcsol össze. Találgatással nem sokra fogsz jutni.
2/6 anonim válasza:
Ha egy kérdést sem tudsz rendesen megfogalmazni, akkor nem sokra fog menni veled ez a cég...
3/6 anonim válasza:
Tőlünk kérdezed, hogy hogyan épül fel az ottani adatbázis?
4/6 anonim válasza:
Nem nagy képűsködésből mondom, de én ha ilyen problémákkal akadok össze, akkor csinálok egy új programot (adott esetben, egy adatbázist), mégpedig lehetőleg úgy, hogy ne csak én értsem.
5/6 A kérdező kommentje:
Minden kedves válaszolónak ment a zöld. Kedves utolsó. Ez van folyamatban, csak a fontosabb adatokat át kell vennem.
Egy kis hunan engineering mindig segít... (ha már rosszul kérdezek)
2015. ápr. 29. 13:59
6/6 anonim válasza:
Mi az hogy vitte a forraskodot, a munkaszerzodeseben biztos benne van hogy minden szellemi termeke a ceg tulajdona. Be kell perni a suttyo g*cit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!