Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Junior web fejlesztöként...

Junior web fejlesztöként diploma nélkül mennyit lehet Angliában keresni?

Figyelt kérdés

Ezt a képzést végeztem el:

[link]

2015. ápr. 27. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy csipetnyi rosszindulatot és elitizmust érzek némelyik válaszban. Abban igaza van a többségnek, hogy ez a képzés még egy gyakornoki pozícióra sem készít fel, nemhogy junior állásra. Pl. az, hogy Joomla-val miért foglalkoznak egyáltalán, számomra teljesen érthetetlen. Az ASP-t meg ne erőltessük már, egy álláshirdetést általában úgy adnak fel, hogy megjelölik az általáuk használt nyelveket és frameworköket, amiket illik ismerni. Később kérhetik, hogy tanulj meg mást is, és az rendben is van, de a felvétel általában nem úgy megy, hogy márpedig ASP-ben csinálj nekem valamit fiam, amikor mondjuk rails fejlesztőt keresnek. Szarj az ASP-re meg a diploma hiánya miatt károgókra, ha tudod, hogy mit csinálsz, lesz munkád, de ahhoz viszont tényleg kell referencia. Ha van, akkor linkeld és megnézzük, ha viszont nincs, akkor felejtsd el, hogy találsz munkát, a diplomát is leszarják, az ilyen "tanfolyamokat" meg nem is érdemes beleírni a CV-be.
2015. ápr. 29. 10:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm azt hiszem akkor egyetemre kell mennem. programtervezö szakon tanitják ezt is vagy cask ilyen c++ meg javàt..stb?
2015. ápr. 29. 17:27
 13/14 A kérdező kommentje:
*csak
2015. ápr. 29. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét nyelveket rendesen nem az egyetemen fogsz megtanulni, hanem mellette a saját szabadidődben. Webfejlesztésre ez hatványozottan igaz.
2015. ápr. 29. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!