Python 2 vagy Python 3? (Bővebben lent)
programozok valamennyire C#-ban(suli miatt), de rajongok a Pythonért, csak idő hiányában picit foglalkoztam vele idáig (Python 3)
viszont van a Full Circle magazinnak egy elég nagy tutorial része, és ott ugye Python 2 van
szerintetek akkor érdemes Python 2-el "kezdeni előröl"?
azt még megjegyzem hogy nekem a ()-ezés miatt szimpatikusabb a 3-as + hogy még is csak újabb verzió
A 3 újabb, nagyobb jövője és hosszabb támogatása van. És nem véletlenül váltott rá az alapító Guido Rossum.
A 2-höz egyelőre több az irodalom meg a mindenféle csomag, de ez idővel átbillen majd.
Nincs olyan nagy különbség, át lehet váltani, én is mind a kettőt használom, mert van, ahol csak a kettest tudom. A Full Circle-t is tudod használni, ha ezt is olvasod mellé:
Összességében érdemesebb a hármast tanulni, de az abban írt programjaid általában menni fognak kettesben is, 2.6-tól felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!