Hogy tudnám kijavítani az alábbi hibát SQL-ben?
SQL 2008 Express
Egy könyvelőszoftvert raktam fel a cél laptopra ami becsatlakozna a szerverhez, de mikor elindítom, ezt a hibát kapom:
SQL log ezt írja:
MSSQL$SQLEXPRESS,Failure Audit,Login failed for user ''. Reason: Could not find a login matching the name provided. [CLIENT: <local machine>],Logon,3221243928,,Asus_Laptop
Létrehozni nem tudtam az sql szerveren olyan felhasználót akinen nincs neve, se olyan opciót nem találtam hogy anonymousként lehessen bejelentkezni.
Mit tudok tenni?
Igen, ezen én is fennakadtam, konkrétan így néz ki:
[BEALLITAS]
MSSQLSzerver=ASUS_LAPTOP\SQLEXPRESS
MSSQLType=2008
Próbáltam ezen felül MSSQLUser, vagy MSSQLUserID, vagy csak simán UserID, esetleg USER ID, de sehogysem veszi figyelembe az sql.
De hát itt nincs mit tanulni, egyszerűen nem tudod, hogyan lehet bekonfigurálni az alkalmazást.
Kb mintha úgy akarnál vezetni tanulni, hogy kimész a forgalomba, hogy neked nem kell KRESZ könyv, jobban szeretsz magadtól rájönni mit jelentenek a táblák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!