Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen program segítségével...

Milyen program segítségével lehet android alkalmazásokat fejleszteni?

Figyelt kérdés

Egy fejlesztői környezetre gondolok ilyenkor, vagy valami olyasmire.

Van ennek valamilyen sajátos nyelvezete (mint a Game Makernak a GML)?

Van pdf a nyelvről amiből tanulni tudnék?

2015. ápr. 11. 21:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

ha csak játékot akarsz készíteni akkor:

[link]

[link]

ha meg nem:

[link]

a Java kell hozzá

és azért néz kezdőnek, mert úgy kérdezel mint egy kezdő

2015. ápr. 12. 07:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Meg mert kezdő is.
2015. ápr. 12. 09:30
 13/23 A kérdező kommentje:

#12 Mert te már csak jobban tudod..

#11 Kösz!

2015. ápr. 12. 09:58
 14/23 A kérdező kommentje:

Téényleg??

Szabad tudnom hogy én mikor vallottam ezt be?! -.-"

2015. ápr. 12. 12:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Hogy még egy érettségit sem tudsz megcsinálni.
2015. ápr. 12. 12:24
 16/23 A kérdező kommentje:

Azt mondtam hogy megtudom csinálni hülyegyerek! XD

Meg azt, hogy néha, MONDOM NÉHA, akad egy feladat belőle, ami például igényel egy minimális segítséget, de könyörgöm, 10.-es vagyok!...

Neked meg ajánlom figyelmedbe a szövegértést, hasznos dolog! ;)

2015. ápr. 12. 12:29
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha van olyan érettségi feladatsor, amit nem tudsz egyedül megcsinálni, akkor k#r\/ra kezdő vagy, hiába vergődsz itt habzószájjal.

Felőlem meg akár 10 éves is lehetsz.

2015. ápr. 12. 12:44
 18/23 anonim ***** válasza:

#9 válaszoló vagyok.

Abból gondoltam (és gondolom), hogy kezdő vagy, mert egy Java.pdf-et keresel, ahonnan állítólag el lehet sajátítani a szükséges dolgokat ahhoz, hogy írj egy android alkalmazást. Ez nem egészen így megy. A valós problémákhoz szükséges tudás nincs összegyűjtve egy pdf-be.

Ha érted az OOP alapokat és megvan a gondolkodásmód, akkor nyugodtan belekezdhetsz a Java-ba. Utána pedig az Android-ba.

Illetve az érettségis feladatok nem komplex feladatok, ha azok között akad olyan ami nem megy, akkor bőven még kezdő kategóriában vagy. Ezt nem oltásként mondom, ez egyáltalán nem baj, jó úton jársz. Csak azért légy tisztába a képességeiddel.

2015. ápr. 12. 13:10
 19/23 A kérdező kommentje:

Jó, értem én, amúgy meg nemrég kezdtük el a suliban tanulni az oop programozást.

Mellesleg nekem csak annyi problémám van, hogy ha ebben a retkes kategóriában írok ki kérdést ide, mindig akad egy-két állatkirály aki leszól engem -.-"

És azért ez nem kicsit szar érzés. Jó, persze normálisak is vannak itt :D

Majd gyakorlom a javát is, az oop-t is, úgyis most csak azzal foglalkozunk.

2015. ápr. 12. 13:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Azért szólnak be, mert ebben a kategóriában a kérdezők 99%-a nagypofájú hülye gyerek, akik azt hiszik, hogy nekik van igazuk, és ezt a szilárd meggyőződésüket nem rendíti meg semmi. Elég ritkán lépek be ide, de szinte mindig látok egy olyan kérdést... Elég frusztráló, hogy programozni akar tanulni valaki, de még egy keresőt sem képes használni például.

A te eseted is hasonlóan idegesítő. Ilyeneket írsz, hogy "Neked meg ajánlom figyelmedbe a szövegértést, hasznos dolog! ;)", miközben leírták neked, hogy ugyan java nyelven kell androidra fejleszteni, de teljesen máshogy kell, mivel az androidra speciális függvénykönyvtárak kellenek, erre meg megkérdezed, hogy jó lesz akkor-e egy sima java-s pdf... A hozzád hasonló emberek lehetetlenítik el a gördülékeny segítségnyújtást.

2015. ápr. 12. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!