Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy kell samsung telón...

Hogy kell samsung telón imei-t módosítani házilag?

Figyelt kérdés
és ha pl van egy régi telóm ami nem kapcsol be annak az imei-ére írom át cinkel a rendőr az ajtóba?
2010. febr. 18. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szentfazék? Pff öcsém...nem vagyok vallásos, de annyi van bennem, hogy más értékét nem viszem el, hanem próbálom visszajuttatni neki! Ennyit rólad.
2010. febr. 20. 12:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Fogd már fel! Ezért több év börtönt kaphatsz!! Megéri egy qrva teló miatt?? Hülye vagy barátom már bocs, házilag aligha lehet csak úgy átírni...
2010. febr. 20. 14:15
 13/20 A kérdező kommentje:

nyugi visszalkapta!!!!

de nem miatatok hanem mert kiderült hogy unokatesóm vesztette el

2010. febr. 20. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Most ha teged feljelentenek, a rendőrseg felkeresi a gyakorikerdesek.hu tulajdonosát, aki megadja az ip cimed,mert ugye be irtál ide. Az alapján a pontos cimed megtudják és már csak a miatt börtönbe zárnak, hogy IMEI-t akartál cserélni. Mivel itt a bizonyiték.
2010. febr. 21. 22:08
 15/20 A kérdező kommentje:
xd ip-m alapján keresshetnek am meg lesz@rom mert a teló visszakerült a tulajdonosához (rokonomhoz) ő meg nem fog feljelenteni más meg jelentsen ha nincs jobb dolga és keressenek meg a nyomorék rendőrök akik a betörőt és a gyilkost nem találják meg de ilyen dolgokért lecsuknak,a betörőt és a gyilkost meg lesz@rják had rohangáljon és törjön be ugyanoda ismét! na ennyit az egészről nem szeretnék több választ az én részemről lezárva!
2010. márc. 4. 16:43
 16/20 anonim ***** válasza:

FIgy te kis csikkarcú! Akkor foglalkozz az ilyennel(IMEI átírás) ha érteszhozzá.

(Meg ha nem a """"rokonodé""" lett volna a telo, én a helyedben eladtam volna jópénzért, és vettem volna egy kb ugyanolyan jót.(mert nem vagyok szentfazék). :P

meg ha uj telo volt, akkor ****tad az egészet, mert nem csak az IMEI-t kellene átírni. :P

2010. márc. 25. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne!Van egy telefonom NEM LOPOTT NEM TALÁLT!!!Egyszer használt telostol egy Samsung montet megvettem a blok meg elkajlodott rá pár hónapra letiltották a hálózatról bevittem a t-mobilhoz és ott azt mondták előfizetésre vették a készüléket de viszont nem lett kifizetve ezért törölték a készüléket a rendszerből

vissza nem veszik mert egy szaros kis blokot adtak ami könnyen elveszik!Pénzem meg nem igazán van 6 ezer hogy átüssék

2012. júl. 11. 08:35
 18/20 anonim válasza:
A rokonodnak visszaadtad te nyomorék de másnak már nem adnád! Kerestek volna rá az ipdre..
2012. szept. 7. 23:35
 19/20 anonim ***** válasza:
dejó hogy mindenki egyből a lopásra gondol, most éppen énis az imei szám megváltoztatását keresem, mivel szeretné ka telómra főzött romot rakni (nokia) és ha más romot rakok rá akkor az imei is változik, de mivel mindenki csak a lopásra gondol, ezért nem találok leirást a megváltoztatására.
2012. szept. 14. 18:14
 20/20 joccamester válasza:
imádom az ilyen álszent bunkókat..... komolyan csak azrért regeltem, mert ezt elolvasva úgyszólván ideges lettem :@. kíváncsi volnék ha találnának ezek az emberek egy telefont, és kellene a pénz nekik, eltennék e... a válasz 90% bisztos!!!! Nagyon becsületesek így fórumon, és a gusztustalan undormány viselkedésükkel szétoffolnak egy fontos témát, ugyanis tudatlan barátom van amikor frissítesz egy szoftot és elvész az IMEI!!!! nem tudok telefonálni mert egy csomó ídőt vesz igénybe, mire megtalálom a megoldást az IMEI javítására, mert egy csomó gyökér állat jogi meg becsületi eszméikkel, mivel nem tudják a megoldást, elcseszik a témát, és ezért nincs megoldás! Tudjátok undorítóan viselkedtek, de ha meglátnám 1x is, hogy egy ilyen gyökszi levesz bármit is a fölről kiütném az bisztos. mindegy a prohardveren megvan a javítása a dolgoknak: [link]
2013. júl. 23. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!