Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++ honlap letöltése miért...

C++ honlap letöltése miért nem működik?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés, sajnos nem nagyon értek ehhez a témakörhöz, de fontos lenne ez a program.

A lényeg, az index.hu különböző cikkeinek a forrását szeretném letölteni (azt, amit a Chrome-ban a jobb click/oldal forrása alatt látok) konkrétan ezzel az URL-el próbálkoztam:

[link]

de szeretném ha ez tetszőleges lenne

az itt található forráskódot próbáltam:

[link]

3. válaszban szereplőt

a probléma az, hogy amikor felismeri az url-t, akkor sem ugyan azt tölti le, amit én a böngészőben az oldal forrása ablakban látok, és ha úgy írom be, hogy konkrét cikket töltsön le, akkor nem is találja és lefagy a program (mindenféle módszerrel próbáltam beírni a címet (www.-vel http/-el, ezek nélkül is, de sehogy sem működik)

mi nem stimmel? félre értelmeztem a példa program működését?

2015. ápr. 3. 20:31
 1/4 A kérdező kommentje:
pontosabban csak akkor nem fagyott meg a program, ha úgy írtam be, hogy az adott honlapon címe után nem írtam /-t, tehát az index.hu-t felismeri csak mást tölt le, ha cikket akarok letölteni, akkor már lefagy
2015. ápr. 3. 20:34
 2/4 Tengor ***** válasza:

Az index.hu elég összetett oldal. Egy csomó minden nem az első hívással töltődik be, hanem utólag JS-sel. Ezeket a kódod nem fogja tudni feldolgozni, hacsak nem teszel alá egy JS motort.

Próbálkozz a GYK letöltésével! Sokkal egyszerűbb oldal (csak vigyázz, mert a túl gyakori letöltések miatt banolhatják az IP-det!)

2015. ápr. 3. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:
és c++-al rá tudom venni az egyik böngészőt paraméterekkel, vagy valahogyan, hogy egy file-ba kimentse azt amit az "oldal forrásának megtekintése"-nél látok Chrome-ban?
2015. ápr. 3. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Selenium jutott eszembe, ami egy browserek irányítására kitalált lib. C++ kontextusban ezt a találatot kaptam:

[link]

Érdemes lehet ezeknek utána nézni.

2015. ápr. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!