C++ honlap letöltése miért nem működik?
Lehet, hogy hülye kérdés, sajnos nem nagyon értek ehhez a témakörhöz, de fontos lenne ez a program.
A lényeg, az index.hu különböző cikkeinek a forrását szeretném letölteni (azt, amit a Chrome-ban a jobb click/oldal forrása alatt látok) konkrétan ezzel az URL-el próbálkoztam:
de szeretném ha ez tetszőleges lenne
az itt található forráskódot próbáltam:
3. válaszban szereplőt
a probléma az, hogy amikor felismeri az url-t, akkor sem ugyan azt tölti le, amit én a böngészőben az oldal forrása ablakban látok, és ha úgy írom be, hogy konkrét cikket töltsön le, akkor nem is találja és lefagy a program (mindenféle módszerrel próbáltam beírni a címet (www.-vel http/-el, ezek nélkül is, de sehogy sem működik)
mi nem stimmel? félre értelmeztem a példa program működését?
Az index.hu elég összetett oldal. Egy csomó minden nem az első hívással töltődik be, hanem utólag JS-sel. Ezeket a kódod nem fogja tudni feldolgozni, hacsak nem teszel alá egy JS motort.
Próbálkozz a GYK letöltésével! Sokkal egyszerűbb oldal (csak vigyázz, mert a túl gyakori letöltések miatt banolhatják az IP-det!)
Selenium jutott eszembe, ami egy browserek irányítására kitalált lib. C++ kontextusban ezt a találatot kaptam:
Érdemes lehet ezeknek utána nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!