Hogy tudnám átkonvertálni az *. mdf-et *. iso-ba?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 12:18
1/9 anonim válasza:
Beírod a gugliba, hogy mdf to iso converter, vagy valami hasonlót, és választasz.
2/9 A kérdező kommentje:
Szerinted még nem kerestem?
2010. febr. 16. 12:25
3/9 anonim válasza:
Én ultraiso-t használok. Az képes a különféle formátumok közötti konvertálásra, ismeri az .mdf-et is.
4/9 anonim válasza:
Power Iso
Ismeri mindkettőt, konvertálni is tud. Persze asszem kell a reg key is, de könnyedén hozzájutsz torrenten.
5/9 anonim válasza:
Nemtom hogy keresel, kapásból 1380000 találat jött ki mdf to iso kulcsszóra. Amúgy mi a halálnak akarsz átkonvertálni egy cd képfájlt - cd képfájllá?! Semmi értelme. De ha feltétlen kell, alternatív megoldás a kovertáló progik mellett, hogy daemon tools-ba beteszed, és arról csinálsz iso-t, bármely valamira való cd író progi tud képfájlt csinálni.
6/9 anonim válasza:
Véletlenül nem .mds ? Mert ha igen akkor ez is képfájl és ha mondjuk bemountolod daemon toolsba, akkor arról tudsz már csinálni egy .iso képfájlt pl ashampoo burning studioval.
7/9 compactegon válasza:
minek átkonvertálni? daemon magától megcsinálja az mds-sel olvashatóvá.
8/9 anonim válasza:
Innen töltsd le az Any to ISO-t. A használata nagyon egyszerű.
9/9 anonim válasza:
Köszi nekem is segítettetek mert nekem is kellet egy ilyen. Egyébként azért van értelme átalakítani mert amikor egy soft-modolt ps2-re akarsz játékot akkor az iso vagy bin formátumú fájlt tudod csak meg patcheleni ha pedig nem patcheled akkor hiába írod ki nem olvassa a soft-modolt ps2-sem a játékot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!