A programozás mit rejt magában mit kell csinálni miről szól?
Ha nem akarsz 5 éves iskolát, akár fél éves tanfolyamra is mehetsz. Programozásból minden van... de sajnos mindenki az alapoktól indul. Ez azt jelenti, hogy fél év alatt eljutsz az elemi szintig (30 soros programot már képes leszel írni) - míg 5 év alatt az ígéretes junior szintig (azt hiszed, hogy tied a világ).
A fél éves tanfolyam HELYETT jobban jársz egy e-book-kal, amiből magad is megtanulhatod. Sok szabad program van a vilghálón... és ha nagyon alacsonyról indulsz, én is a Pascalt javasolom. Ha már az elég jól megy, jöhet a C. És csak utána a ++.
www.ebookz.hu
itt vannak programozásos könyvek, plusz volt még egy konkrét pascal-os weboldalt, ami mindent lépésről lépésre elmagyarázott, csak a címére sajnos nemelékszem.
én az alapokat egy régi könyvből kezdtem, Bártfai barnabás: Hogyan használjam? ennek a kiegészítése. alapokra tökéletes volt, mindent lehetett érteni belőle
Annak meg aki itt kötöszködik, h ugyan áruld már el mérakarsz programozó lenni üzenem, hogy nemmindegy neked? ésha csak a pénz miatt akar azlenni akkor mivan? ha tehetséges és érthozzá, miért ne?
Azért egy programozónak legtöbbször nem ez az első feladata.
Ekkora program elé nem ültetik oda egyedül.
Eleve a 'kétszeresére gyorsítani' egy amatőr kérés. Előfordulhat, hogy nem is lehetséges.
én konkrétan web-programozói szakra járok...a gábor dénes főiskolába ami csak 2 éves, mert felsőfokú képzés...átlagban könnyűnek számit a tanulása de igyis nagyon nehéz!jah és itt lányok fiuk egyaránt vegyesbe tanulnak és nem csak kockafejek :)
szal a társaság is jo és a suli is most költözött át egy király épületbe...jobb mint a hilton hotel :D
itt bp 11.ker.be gyere nyugodtan várunk szeretettel!
jah a suli linkje: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!