Mégis hogyan lehet megoldani azt, hogy a már nem 0 karakterből álló fájlba is írjon? (java)
Próbáltam ezzel:
FileWriter f = new FileWriter("C\\:v.txt",true);
De ez csak azt eredményezi, hogy az üres fájlba beír egyetlen egyszer és a soha többé viszontlátásra.
Próbáltam így:
File file = new File("C:\\v.txt");
FileWriter fw = new FileWriter(file.getAbsoluteFile());
De így is a soha többé viszontlátásra.
És természetesen sehol nem írtam, hogy csak és kizárólag akkor írhat/módosíthatja a fájlt, hogy ha nincs bele írva.
Amiért beadandó,nem másolom ide a kódokat (bővebben), de:
egy java fájlban:
- első fgv: NINCS if.
- második fgv: itt sincs if.
- harmadik: itt van, de ez nem az íráshoz kapcsolódik.
- negyedik fgv: netről másoltam, nincs benne if.
- ötödik fgv: netről másoltam, nincs benne if.
- hatodik fgv: itt van if, de ez se azt mondja, hogy: ha nem üres, ne írjon.
- hetedik fgv: try-ok vannak, de ezek mióta if-ek?
másik java fájlban:
- 1. fgv: nincs köze fájlhoz.
- 2. fgv: ennek sincs köze.
- 3. fgv: ez összehasonlít két sztringet és ezzel kapcsolatban if-et használok, de ez se azt mondja ki, hogy csak és kizárólag mikor lehet.
- 4. fgv: van if, de megint csak nem a fájlba íráshoz kapcsolódik.
- 5. fgv: semmi köze a fájlhoz.
És ja, amiért nem megy, már ideges vagyok, ezért is írtam hosszabban arról, hogy vajon hol lehet az az if, ami...
Azt, hogy miután létre lett hozva és egyszer be lett írva, azután is írjon bele.
Vagy én értelmeztem félre az egészet, mert ezt akarnám:
megnyitom a programot, mondjuk nincs még fájl,létrehozza, beleír mondjuk egy sort.
Majd program bezár.
Majd 4 nap múlva újra megnyitom, már létezik a fájl és egy sort még hozzátesz,nem pedig hozzá se nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!