Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A kérdés Olyan programra...

A kérdés Olyan programra lenne szükségem mint a bankokban vagy a gyógyszertárakban: sorszámot lehet húzni és értesül a sorszámot húzó mikor következik. Ez kellene programban megvalósítva, van ilyen jelenleg?

Figyelt kérdés
Lehetne olyan hogy hálózatban elindul mindenki gépén egy kliens, az ügyintézőnél egy szerver és a kliensek kaphatnak sorszámot majd ha rájuk kerül a sor akkor megjelenik a gépükön egy ablak például, de lehet mobiltelefon applikáció is...

#programozás #ügyfélhívó
2015. márc. 9. 20:34
 1/4 Tengor ***** válasza:

Bizonyára tudsz venni ilyen programot is, de általában olcsóbb, ha egyben veszed egy teljes ügyfélhívó csomaggal, amiben benne vannak a hardverek, a szoftver és esetleg a kiépítés is.

Önmagában mit ér egy ilyen program?

2015. márc. 9. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell nagy ügyfélhívó tábla meg ilyesmik csak szoftver kell!

És nem találok ilyet sehol.

Hát itt arról lenne szó hogy egy cégben van több alkalmazott akik egy vezetőhöz bejelentkeznek konzultációra ha probléma van. És a vezetők nem szeretnék ha zaklatnák őket folyton hanem előzetes bejelentkezés után az alkalmazott a saját gépén értesül róla hogy most ő következik.

2015. márc. 10. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt egy sima outlook is tudja, de ha nem felel meg, én lefejlesztek neked egy egyedit.
2015. márc. 10. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezek alapján:

> Hát itt arról lenne szó hogy egy cégben van több alkalmazott akik egy vezetőhöz bejelentkeznek konzultációra ha probléma van. És a vezetők nem szeretnék ha zaklatnák őket folyton hanem előzetes bejelentkezés után az alkalmazott a saját gépén értesül róla hogy most ő következik.

Szerintem ennyi:

Az előzetes bejelentkezéskor az ügyintéző létrehoz egy Google Calendar event-et, beállítja a remindert (email értesítő), és ráteszi a résztvevő(ke)t. :)

2015. márc. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!