Hogy állítható be naptári hangjelzés?
Van egy cégtől kapott androidos készülékem, amelyen a a napi címeket kapom, és mostanság többször ráfutottam, hogy potyára tettem meg 50-100 kilométereket.
A címek közlése olyan módon történik, hogy a google fiókba online feltöltik a címeket naptári bejegyzésként és szinkronizáláskor, a tablet naptárában látom. Vezetés közben nem igazán tudom figyelni, így szükségem lenne, egy olyan programra, ami egy hangjelzést ad, hogyha a naptárban módosítás történik (pl. kitörölnek egy bejegyzést).
Létezik ilyen program, vagy android felületen ez beállítható valahol?
A Google Calendar nevű alkalmazás képes erre, sőt, még egyéni csengőhangokat is állíthatsz be a változásokra, például felmondod a saját hangoddal, hogy "Utazás törölve"és az .mp3 fájlt behúzod a program mappájába és a megfelelő helyre illeszted az mp3 fájlt a megfelelő néven.
Itt találsz erről részletes, angol nyelvű leírást:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!