Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programoztál már részegen?...

Programoztál már részegen? Miben különbözött az eredmény a józanul elkövetett programtól?

Figyelt kérdés

2015. febr. 27. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy kocsmázás után írtam beadandót. Annyiban különbözött, hogy 1-1 részproblémán sokkal több ideig kellett gondolkoznom, de magán a kódoláson nem látszott.
2015. febr. 27. 17:46
 2/8 SimkoL ***** válasza:
100%
Én már öreg vagyok - 50+ - és többször is megesett, a munkahelyemen is :) - a főnököm elnéző volt -. Volt olyan, hogy 'korszakalkotó ötletem' támadt de olyan is, hogy egy while ciklus, több feltétellel megfogott, az elfogyasztott minőség és mennyiség függvényében - felénk nagyon erős az aszú törköly -. Csúnya programot soha nem írtam mert arra kényes vagyok, ha úgy érzem, hogy 'szemnek nem tetszős' inkább elmegyek pihenni.
2015. febr. 27. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Még főiskola alatt akartam. De aztán programozás helyett azt hiszem lesétáltunk a whiskyvel a Dunapartra. :D
2015. febr. 27. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Részeg sohasem volt, de általában a nagyobb problémáimat szoktam úgy megoldani, hogy éjszaka közepén felébredek, leülök a gép elé, és fél óra alatt megoldom, amin napok óta szenvedek, mert megálmodtam a megoldást :)

A végeredmény változó, de általában az ilyen ihletett pillanatok meglepően egyszerű eredményt szoktak kiadni.

2015. febr. 28. 11:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert néhányszor elgondolkodtam rajta, hogy szabad-e a borozást követően kódolni, de nem nagyon tudtam elképzelni, mi baj lehetne. Mondjuk részeg azért nem voltam. De ezek szerint programozni egyféleképpen lehet, ha sikerül, akkor nem lesz más az eredmény.
2015. márc. 4. 22:37
 6/8 SimkoL ***** válasza:
100%
Olyan mint az ivás. Tudni kell abbahagyni, nem kell erőltetni ha nem bírod, nem jön az ihlet.
2015. márc. 4. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ha részegen is TDD-zel, akkor nagy baj nem lehet a kódoddal ;)
2015. márc. 6. 07:53
 8/8 anonim ***** válasza:

#7: Bezzeg a tesztekkel :D

Az eredmény meg általában abban különbözik, hogy... Ja, én soha!

2015. márc. 19. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!