Melyik programozási nyelv a leg alkalmasabb erre? Többi lent
Nekem egy olyan programozási nyelv kéne hogy:
Az a fontos hogy a dessinget tudjam elég jól kezelni mint a VB.Net nél de ha egy nagyobb progrtamot csinálsz akkor ne akadozzon még az erős gépen is mint ugyebár a VB -nél :/ a c++ nem jön be mert nem lehet olyan szépen mindent megcsinálni (dessing) mint a vb nel.
" a c++ nem jön be mert nem lehet olyan szépen mindent megcsinálni (dessing) mint a vb nel."
Miért nem? C++ mellett pl. Java, C# is jó lehet, de bármelyik compiler nyelv megfelel erre a célra.
Azt is lehet. Ott van pl. a Qt Framework, Qt Creator alkalmazással.
> Delphi-vel a "világot megváltom" keretrendszerek nélkül :)
A Delphi egy "világot megváltom" keretrendszer. A nyelv amire Simkó úr gondol az object pascal. Amivel például Delphiben is lehet dolgozni.
> Nekem egy olyan programozási nyelv kéne hogy:
A GUI desinger amire Te kedves kérdező gondolsz nem nyelvfüggő. Vannak olyan IDE-ek amikben van jó desinger és ezek általában keretrendszerhez köthetőek.
találtam egy progit ami c++ programozáshoz van de lehet design-t szépen kezelni, márt csak egy jobb könyv kéne vagy valami ahol minden megvan ami kell a c++ hoz.
Ha valaki tudna akkor köszi :)
M egnéznétek ezt: [link]
Hogy itt minden benne e van ? de gondolom ha 1200+ oldalas akkor igen :D (remélem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!