Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C-ben egy tömböt hogy olvasok be?

C-ben egy tömböt hogy olvasok be?

Figyelt kérdés
fscanf() paranccsal kéne elvileg, de ahogy láttam netes leírásokból minden egyes beolvasni kívánt egységhez külön kell a középső argumentumba %d-t írni, hogy egy példát mondjak. Én egy több ezer soros állományt szeretnék beolvastatni egy tömbbe, ezt hogy lehet kivitelezni? Egész számok vannak a külső állományban. Cikluson belül oké, hogy a tömb eleme lesz a futó index, de a fájlból hogy tudom kiszedni az i. elemet?
2015. febr. 9. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Sehogy.

A fileból, mint egy adatfolyamból tudsz olvasni, folyamatosan.

Karakterenként, vagy soronként.

2015. febr. 9. 19:06
 2/8 A kérdező kommentje:
De mégis hogyan?
2015. febr. 9. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
google("c file read")
2015. febr. 9. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:
A magad fajta emberek csak azért vannak itt, hogy google-t linkelgessenek? Veled se jut sehova az ember. Mindegy, már megoldottam.
2015. febr. 10. 09:31
 5/8 iostream ***** válasza:
Ez a hozáállás... ahelyett, hogy rájönnél, hogy ha már megoldottad akkor eleve felesleges volt feltenni a kérdést, inkább felháborodsz, amikor rámutatnak, hogy felesleges a kérdés.
2015. febr. 10. 13:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Nyilván nem iderohantam eszeveszett tempóban, hanem google-ztam, de nem jó az angolom, borzasztóan ki vagyok segítve azzal, hogy linkelgetitek, amit már néztem. Kösz, tényleg...

Érdekes módon egy programozó ismerősöm eltudta mondani két percben, hogy hogy működik a dolog, itt Ti képtelenek voltatok leírni. És ez nem az első alkalom. Ez a ~negyedik kérdésem volt itt, mindre hasonlóan tróger válasz érkezett. Sok éves tapasztalat alapján kezdem azt hinni, hogy ezen a fórumon csak a TTK kategória, ami ér is valamit. Ott tudnak köpködés nélkül, normálisan válaszolni az ember kérdésére. A hozzáállásommal meg semmi baj nincs, megköszönném, de mit? Azt, hogy az időmet vesztegetitek? Mindegy is, hagyjuk ezt abba. Nem vagyok kíváncsi további köpködésekre és kioktatásokra.

2015. febr. 10. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:

kérdező, azért nem írja le, mert nem tudja, és derogál neki, hogy Te tudni akarod. De tele vannak a fórumok a hasonló véglényekkel, akik a jóistennek se mondják el, amit tudni akarsz, csak villogni, hogy ők tudják(nehogy már Te is tudni akard..)

Pszichológiai esetek ezek.

2015. febr. 11. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de szerintem mindketten pontosan tudják, hogy hogyan kell ezt csinálni. A kérdéssel az volt a probléma, hogy tömböt nem olvasunk be, hanem azt építjük valamiből. A fájlban nincs tömb, az egy stream, a tömb meg egy adatszerkezet.
2015. febr. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!