C-ben egy tömböt hogy olvasok be?
Sehogy.
A fileból, mint egy adatfolyamból tudsz olvasni, folyamatosan.
Karakterenként, vagy soronként.
Nyilván nem iderohantam eszeveszett tempóban, hanem google-ztam, de nem jó az angolom, borzasztóan ki vagyok segítve azzal, hogy linkelgetitek, amit már néztem. Kösz, tényleg...
Érdekes módon egy programozó ismerősöm eltudta mondani két percben, hogy hogy működik a dolog, itt Ti képtelenek voltatok leírni. És ez nem az első alkalom. Ez a ~negyedik kérdésem volt itt, mindre hasonlóan tróger válasz érkezett. Sok éves tapasztalat alapján kezdem azt hinni, hogy ezen a fórumon csak a TTK kategória, ami ér is valamit. Ott tudnak köpködés nélkül, normálisan válaszolni az ember kérdésére. A hozzáállásommal meg semmi baj nincs, megköszönném, de mit? Azt, hogy az időmet vesztegetitek? Mindegy is, hagyjuk ezt abba. Nem vagyok kíváncsi további köpködésekre és kioktatásokra.
kérdező, azért nem írja le, mert nem tudja, és derogál neki, hogy Te tudni akarod. De tele vannak a fórumok a hasonló véglényekkel, akik a jóistennek se mondják el, amit tudni akarsz, csak villogni, hogy ők tudják(nehogy már Te is tudni akard..)
Pszichológiai esetek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!