Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Projekt végén veletek is...

Projekt végén veletek is előfordul, hogy a nagy kapkodásban spagettikódot írtok?

Figyelt kérdés
Időről időre megfigyelem magamon, hogy ahogy közeledik egy határidő elkezdek vadul kapkodni, és olyan szinten értelmezhetetlen kódokat írok, hogy már előre félem a napot, amikor megint bele kell nyúlni. Nem vagyok kezdő, általában bőven előre szoktam tervezni mielőtt billentyűzetet ragadok, de ilyenkor valahogy elveszik a precizitás.
2015. febr. 2. 04:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem a spagtti kod a gond, hanem ha nincs rendesen kommentelve. Aztan x ev mulva meg arra is ra kell jonnod melyik valtozo egyaltalan mire jo.
2015. febr. 2. 05:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezzel szerintem mindenki így, van. Főképp ha egyedül dolgozik.

Ezért vannak vezető fejlesztők a cégeknél, aki átlátja az egészet és igyekszik megakadályozni ezt, vagy jól osztja be az időt. Illetve az architekt feladatkör arról szólna, hogy jól megtervezi és nem készítenek feature-zillát.

2015. febr. 2. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!