Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy arcfelismerő programnak...

Egy arcfelismerő programnak mekkora gépigénye?

Figyelt kérdés
állítólag a deepface technológia 99% pontos de milyen gépen futtatják és mennyi helyet foglal? egy sima asztali gépen is elfutna egy ilyen szoftver?
2015. jan. 25. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy írták meg azt a programot, és mennyire optimalizálták.
2015. jan. 25. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én ASUS laptopomban van arcfelismerő szoftver, azzal jelentkezek be vindózba. Az, hogy ez most "deepface" vagy sem, nemtom, de hogy "egy arcfelismerő", az tuti.
2015. jan. 26. 00:22
 3/4 A kérdező kommentje:
az ilyenek szerintem ilyen lebútított szoftverek ha valaki hasonlít rád akkor őt is átengedné szerintem.
2015. jan. 26. 01:34
 4/4 anonim ***** válasza:

A telefonok is tudnak már ilyet, de nagyon butuskák. Android ki is írja, hogy ez nem életbiztosítás, és nagyjából egyező karakterisztikájú arccal is fel lehet oldani az eszközt.

Ugyan ez szerintem érvényes a PC-kre is.

De nem feltétlen kell neki atomerőmű se. Egy komolyabb számítási teljesítménnyel rendelkező számítógép is képes szerintem futtatni egy ilyen szoftvert, bár sajnos nincs referencia anyagom.

2015. jan. 26. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!