Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Freelanceren ajánlatot tettem...

Freelanceren ajánlatot tettem 7000INR-ért hogy csinálok egy torrent kereső oldalt nagyon izgatott vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
gondolom ehhez nem kell valami nagyon speciális keresőmotor. TPB-n is a kulcsszavak a filenév alapján dobja ki. én úgy gondoltam hogy textchange eventre instant keres egy kis timer meg font color alfa színe növekedne és láthatóvá válnának a torrent részletek egy kis design-el megspékelve. szerintetek? tényleg nagyon izgatott v agyok! az első munkám.
2015. jan. 21. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

> mit tegyek?

Csinálj egy torrent kereső oldalt

Viccet félretéve. Van konkrét specifikáció? Milyen adatbázisban fogsz keresni? Milyen platformra kell fejlesztened?

30eFt ért nem valószínű, hogy nagy munkád lesz vele.

2015. jan. 21. 10:46
 2/3 A kérdező kommentje:
küldtem neki üzit hogy adjon több infót de nem válaszolt mert szerintem előttem már elvitték a melót ott volt 2csávó az elő az 1500ért 0nap alatt megcsinálná olyan ajánlatot tett... én szerintem egy darabig nem fogok itt dolgozni mert elkapkodják a kötsögök. úgy kkéne hogy már jelentkeznék hogy nekem már kész is van és akkor tuti engem választ mert azonnal megkapja nem?
2015. jan. 21. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sok a kínai és az indiai munkaerő, azokkal még mi magyarok sem tudunk versenyezni.

Ahhoz, hogy jobb értékelésed legyen, teszteket kell csinálnod, vagy visszaigazolásokat kell gyűjtened, amihez pénz kell vagy sikeresen teljesített meló.

2015. jan. 21. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!