Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Automatikus tesztelő program...

Automatikus tesztelő program írása?

Figyelt kérdés

Van egy képfeldolgozó program ami a hidak magasságát méri, hogy átfér-e az autó. Mivel nagyon sok mintavideón kell teszteljem szeretnék egy programot írni ami automatikusan felismeri a fals pozitív vagy a hibás észleléseket.

Eddig egy Bayes hálón gondolkodtam, de nem erőst tudom, hogy hogyan valósítsam meg.

Nincs valami tudományosabb cikk automatikus tesztelő algoritmusokról?

2015. jan. 17. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy értem mit szeretnél.

A tesztelő programok arról szólnak hogy megadod a bemeneteket és az elvárt kimeneteket, és a tesztelő összehasonlítja az elvárt kimenetet a program kimenetével. Az így kapott információt opcionálisan feldolgozza, statisztikát készít és esetleg megpróbálja kitalálni mi a közös a flase positive és negative esetekben.

Mit szeretnél, mi legyen benne az automatikus?

2015. jan. 17. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne olyan algoritmusod, ami 100%-osan felismerné, hogy az észlelés hibás, akkor azt kellene használnod a döntéshez. Nem igaz?
2015. jan. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!