Teljesen kezdő vagyok és a HTML5-öt szeretném megtanulni. Melyik könyv a legjobb kezdőnek erre a célra?
Tudom, hogy a hozzáértőknek megvan a magyar könyvekről a véleménye de én magyar könyvet keresek. Angolom nem elég erős és az plusz nehézség lenne, hogy a HTML mellett a nyelvvel is küzdjek :) Majd később.
Angolnál a "Head First" könyvekről amúgy mi a véleményetek?
A html-t tanulni úgy, hogy nem szeretnél az angollal "küzdeni", egyszerűen lustaság.
Kicsit szedd össze magad, és állj neki rendesen. Ha valamit meg akarsz tanulni, akkor nem lehet azzal kezdeni, hogy csak azt tanulom meg, amihez kedvem van.
A tutorialok nem várnak el angol nyelvvizsgát, minimális angol tudással simán el lehet boldogulni csak úgy is, hogy a példakódokat és néhány kifejezést ismersz.
Aki ezt az oldalt sem érti, az inkább menjen el kapálni, mert - általában - a webes dolgok nem az ő asztala, szóval elég a kifogásokból tessék:
Angol nélkül kódolni olyan, mint f#sz nélkül baszni.
Belekezdeni is fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!