Hogyan kell ios illetve android appokat készíteni?
A nehézség relatív fogalom még mindig. Kezdj bele, és meglátod, NEKED mennyire nehéz.
Hogyan kell? Például keresel egy tutorialt, ahol a környezet beállításától végig vezetnek a hello world appig. Android esetén indulhatsz például a [link] oldalról.
Nem ezzel a végzettséggel, hanem ezzel a mentalitással nem tudsz ilyen feladatokat csinálni. Proginfós és mérnökinfós sem fog tudni, ha nem tanulja meg. És mint tudjuk, a programozni otthon tanul meg mindenki.
Ha érdekel a mobil platform felcsapsz egy iOS és/vagy egy android könyvet és nyomod ezerrel.
> Hogyan kell ios illetve android appokat készíteni?
Kell hozzá egy SDK és persze tudás. Egyrészt programozói tudás, nyelvismeret (Objective C és Java), valamint kellő platform és API ismeret.
> mennyire nehéz?
Ez csak tőled függ.
Viszont azt tudnod kell, hogy vannak jó iOS fejlesztők, továbbá vannak jó android fejlesztők is. Illetve vannak középszerű iOS ÉS android fejlesztők is. Mindkettő egy külön szakág, legalábbis ha rendesen csinálod.
> mennyire lehet ebből megélni?
Hát ha jól csinálod... nos, nem lesznek anyagi gondjaid, se neked se a leendő családodnak.
> ezzel a végzettséggel tudnék-e ilyen feladatokat csinálni
Végzettséggel semmilyen feladatokat nem fogsz tudni csinálni.
Tudással tudsz feladatokat csinálni.
> gondoltam csak veszem vminek a hasznát amit gazdinfón tanultam
A leghasznosabb dolog amit az egyetem ad az idő. Aránylag sok szabadidő, úgy, hogy állambácsi nem kérdezősködik, hol dolgozol. Ez az idő tökéletes arra, hogy tanulj valami olyat amiből megélsz. Ha szerencséd van emellé még annak is hasznát tudod venni amit gazdinfón tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!