Miért assembly-t ajánlanak sokan vírus íráshoz?
Pár kérdést találtam, ahol a kérdező arra volt kíváncsi, hogy milyen nyelven érdemes vírust írni. A válaszok 90%-a assemblyt írt, csak azt nem értem, hogy miért.. Miben különb vírust lehet írni assemblyben amit pl. c#-ban nem? Félre ne értsétek, eszem ágában sincs vírust készíteni egyszerűen érdekel.
Köszönöm a válaszokat !
Nos megnézném én azt az assembly vírust, ami megfertőz egy mai modern operációs rendszert... :-)
Régen valóban assembly-ben írták a virusokat, de hogy eláruljam, manapság már ahhoz is varázslónak kell lenni, hogy kiolvass egy sector-t a háttértárról Assembly-ben... :-)
Sőt elárulom Nektek, hogy aki ma programozónak tartja magát, az nem más, mint egy olyan ember, aki jól tudja használni a CTRL+C és CTRL+V billentyűzetkombinációkat... :-)
Az assemblyvel együtt meghaltak az igazi programozók! :-)
Manapság Pistike fog egy objektumot meghívja a megfelelő metódust és jééé csinált egy MP3 lejátszót!
MP3.Play("Pistikevagyok.mp3");
Hááát ehhez aztán sok álmatlan éjjszaka kell! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!